EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 9 – 10 Mai, Bucuresti, Trainer: Toma Krstic

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 9 – 10 Mai, Bucuresti, Trainer: Toma Krstic

09/05/2020 - 10/05/2020

Categorie


Exploreaza constiinta ta…..

Chiar in acest moment subconstientul tau lucreaza, fie pentru tine, fie impotriva ta.

Cum faci puterea subconstientului sa lucreze in favoarea ta?

Workshop-ul „EXPLORAREA CONSTIINTEI”, care va avea loc pe 9.05 si 10.05, in Bucuresti, iti ofera posibilitatea sa iti accesezi un nivel profund al subconstientului, in care au fost implementate si adoptate majoritatea deprinderilor, tiparelor comportamentale si convingerilor limitative, pentru a facilita autocunoasterea si evolutia personala.

Omul modern, bombardat de informatii in fiecare secunda, conectat permanent la internet si stresat de cotidian, se va regasi foarte greu in starile mentale necesare pentru a accesa in profunzime constiinta. Aceste stari de constiinta sunt cu adevarat importante si vindecatoare, reprezentand porti catre eliberarea de tipare comportamentale nocive si catre accesarea unor convingeri si nemultumiri suprimate, dar care totusi au influenta foarte mare in toate aspectele vietii.

Studiile neurostiintifice indica faptul ca 95% din constiinta noastra este, de fapt, subconstienta. Subconstientul este acela care ne stocheaza atitudinile, valorile, convingerile, obisnuintele si temerile.

Experimentarea acestor stari extinse de constiinta se va face prin intermediul tehnologiei Hemi Sync.

Așadar, ce este Hemi-Sync®?

Hemi-Sync® – prescurtarea pentru Hemispheric Syncronization, este o tehnologie de ghidare audio, atestată clinic, care are la bază peste 50 de ani de cercetări științifice. Acest proces de neurotehnologie dezvoltat și brevetat de Bob Monroe, induce sincronizarea undelor cerebrale la nivelul întregului creier, rezultând o stare de coerență superioară a creierului.

De ce este atât de importantă starea de coerență superioară a creierului?

Deoarece această stare este cheia pentru realizarea tuturor performanțelor umane, fie că este vorba de performanțe intelectuale, artistice, fizice sau spirituale, toate acestea se produc doar în starea de coerență a creierului, când cele două emisfere sunt sincronizate. Dar, ceea ce este esențial, starea de sincronizare a creierul este „poarta” de acces către nivelele subtile ale realității extinse, non-fizice.

Tu deții tot timpul controlul stărilor tale.

Însă Hemi-Sync® nu forțează creierul să intre în starea de sincronizare a emisferelor ci se folosește de capacitatea naturală, înnăscută, a creierului de a intra în starea de sincronizare a emisferelor. De aceea, de-a lungul întregului proces, tu vei deține tot timpul controlul și vei avea libertatea de a-ți dirija procesul de extindere al conștiinței.

Ce se întâmplă la Workshopul „EXPLORAREA CONSTIINTEI” o călătorie în lumile interioare”?

Acesta este un program intensiv de 2 zile, în care vei asculta mai multe exerciții de meditație bazate pe tehnologia audio Hemi-Sync®, care te vor ajuta să intri în stări de conștiință extinsă, care vor fi din ce în ce mai profunde cu fiecare exercițiu, iar astfel vei avea oportunitatea de a explora vastitatea conștiinței tale, de a dobândi cunoștințe valoroase despre ființa ta și de a intra într-un proces de transformare energetică și dezvoltate spirituală accelerată.

Pe parcursul programului veti afla foarte multe despre mijloace si metode care pot fi aplicate zilnic pentru destresare, energizare, imbunatatirea memoriei, concentare, eliberarea temerilor inconstiente care influenteaza negativ viata. Dupa absolvirea cursului, fiecare participant primeste un exercițiu pentru acasa , pentru a continua sa acceseaza si sa valorifice starile extinse de constiinta experimentate in aceste doua zile.

Care sunt obiectivele Workshopului „EXPLORAREA CONSTIINTEI”

De a experimenta în mod direct și de a susține, prin meditațiile Hemi-Sync®, stările extinse de conștiință care, în mod obișnuit, ți-ar lua ani întregi de formare și practică susținută

  • De a învăța să îți utilizezi resursele interioare imense neexploatate anterior
  • Să înveți să îți crești puterea intuitivă pentru a lua cele mai bune decizii în viața ta
  • De a elimina temerile inconștiente şi a-ți revendica puterea personală care a fost blocată de aceste temeri
  • Vindecarea pe mai multe nivele, inclusiv cea fizică și emoțională
  • Insighturi privind problemele importante din viața personală
  • Dezvoltarea unei comunicării eficiente cu Sinelui Total și o mai bună înțelegere a Realității extinse.
  • De a învăța instrumentele care te ajută ca, după program, să accesezi aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suportul frecvențelor Hemi-Sync®

Te veți întoarce acasă cu instrumente energetice și mentale puternice și eficiente pe care le vei putea utiliza pentru:

– a atinge oricând dorești o stare de claritate mentală superioară
– pentru a avea acces la intuiția clară
– reducerea stresul și eliminarea problemelor de somn
– a dezvolta o practică eficientă de meditație la domiciliu, chiar dacă nu ai reușit să faci aceasta până acum de unul singur
– pentru ați cunoaște și înțelege mai bine Sinele Superior și să stabilești o legătură durabilă cu acesta a avea acces conștient la ghidare și îndrumările lui.

Gandurile si emotiile la care avem acces in timpul programului, prin explorarea starilor extinse de constiinta, au puteri vindecatoare. Omul modern este prins in vartejul cotidian, devine mult prea ocupat si stresat pentru a putea sa atinga prin meditatie starile Theta si Delta, dar mai ales sa le mentina o perioda mai lunga de timp, pentru a le simti beneficiile. Dupa program, majoritatea participantilor declara ca simt un fel de eliberare, ca gandesc clar si constientizeaza ca toate provocarile zilnice se pot rezolva simplu, extinzandu-ne constiinta si lasandu-ne mintea sa se relaxeze.

Toate aceste beneficii vin fără niciun fel de dogmă.

Nu există nici un fel de ideologie sau dogmă religioasă sau de orice altă natură implicată și nu există nici un fel de guru sau profesor, deoarece ceea ce contează cu adevărat din perspectiva Institutului este cunoașterea directă dobândită prin experiență personală.

Facilitator:
Outreach Trainer Toma Krstic
https://www.monroeinstitute.org/node/4387
Cursul se tine in limba Romana

Inscrierile:
[email protected] (sau mesaj privat pe facebook)
0724/567 881
Locatia: Dorobanti