Workshop Excursie, 27 Februarie – 28 Februarie 2021, Platforma ZOOM, Trainer: Sanda Zaharie si Adrian Turcu

Workshop Excursie, 27 Februarie – 28 Februarie 2021, Platforma ZOOM, Trainer: Sanda Zaharie si Adrian Turcu

27/02/2021 - 28/02/2021

Categorie


��Acesta este un program introductiv intensiv de 2 zile pentru oricine este interesat de experiența Hemi-Sync.
��Învățăm să ne relaxăm și să lăsăm frecvențele să producă sincronizarea celor două emisfere cerebrale, cheia realizării tuturor performanțelor umane.
‼️Workshopul Excursie este o 𝗳𝗮𝘀𝗰𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁𝗮̆ călătorie în realităţile interioare în care veţi experimenta stări de 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁̧𝗶𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮̆, vă veți 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮 𝗶𝗻𝘁𝘂𝗶𝘁̧𝗶𝗮, veţi învăţa să accesaţi 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗻𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗶 pentru a deveni mult mai eficienţi în tot ceea ce întreprindeți.
❗️Veți accesa și menține cu ușurință stări extinse de conștiință, numite de Robert Monroe „Focus 10” și „Focus 12.”
❗️Workshopul oferă de asemenea participanților oportunități pentru a-și cunoaște și înțeleage mai bine Sinele Total și să-și realizeze mai mult din propriul potențial.
��Vă veți bucura de relaxare fizică și mentală, veți elibera temeri, anxietăți și credințe limitative și veți beneficia de vindecare fizică și emoțională.
��După experiențele și cunoștințele dobândite pe parcursul programului veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a accesa stări extinse de conștiință pe cont propriu, fără a fi nevoie de suportul frecvențelor Hemi-Sync®.
��Veți descoperi într-un mod progresiv, prin 8 exerciții audio ghidate, 2 sesiuni de aplicații practice, multe „instrumente ale conștiinței” – versatile și practice – de folos în viața de zi cu zi, discuții și interacțiuni de grup, cum să vă activați potențialul și să accesați resurse nebănuite.
��‍��‍��‍��Workshopul se desfășoară pe platform Zoom. Pentru transmiterea în flux a exercițiilor este necesară o conexiune la internet fiabilă cu o viteză minimă recomandată de 5 Mbps. Testați-vă viteza internetului aici: https://www.speedtest.net/
Veți avea nevoie de căști stereo și un computer desktop sau laptop (cu cameră video și microfon) pentru cea mai bună experiență audio. Este posibil ca utilizarea telefoanelor sau a iPad-urilor să nu permită recepția stereo și nu este recomandată.
⏰Durata: aproximativ 8½ ore în fiecare zi (include prânzul și pauzele).
Locurile sunt limitate la 12 participanți pentru a asigura experiența optimă. Taxa de participare este 110 EUR.
����Pentru solicitarea Formularului de înscriere și informații:
Adrian Turcu: tel: 0752-466792 [email protected]
Sanda Zaharie: tel: 0720015916 [email protected]