Marilena Ionescu

Marilena Ionescu

Trainer Outreach TMI

Locuiește în București iar experiența acumulată ca jurist într-o companie imobiliară i-a oferit șansa de a interacționa cu foarte mulți oameni și de a observa diferite tipuri de comportamente umane. Interesată în mod deosebit de interacțiunea cu oamenii, a studiat, de asemenea, Comunicare și Relații Publice in cadrul S.N.S.P.A.
Spiritualitatea a constituit un important punct de interes pentru ea încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor și-a căutat propria cale, abordând diverse practici spirituale, cum ar fi Qigong, Reiki și Budism, pe acesta din urmă practicându-l și într-o mănăstire din Nepal.
Drumul a condus-o în cele din urmă la TMI și tehnologia Hemi-Sync, care a fost punctul culminant al căutării ei spirituale: încă de la prima întâlnire, în anul 2010, a simțit că a găsit ceea ce căuta. A participat la toate programele organizate de TMI în România.
Ori de câte ori suntem fascinați de ceva, ne face plăcere să vorbim despre acest lucru, și chiar mai mult decât atât. Acesta este motivul pentru care, în anul 2018, devine Outreach Trainer, avându-i ca îndrumători pe Andrea Berger și Stefano Roverso.
În calitate de Outreach Trainer dorește să ajute oamenii să se elibereze de credințele limitative și să se descopere pe ei înșiși prin metodele oferite de programele TMI.