GUIDELINE PROGRAM REZIDENȚIAL®

GUIDELINE PROGRAM REZIDENȚIAL®

Program Rezidențial de 6 zile

GUIDELINES® 28 MARTIE – 3 APRILIE 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

O înțelegere mai completă a Sinelui nu poate fi apreciată mai bine decât din experiențele în afara corpului fizic (OBE). Realizarea faptului că exiști și în afara corpului fizic este doar primul pas în ceea ce Bob Monroe a numit Traseul Eliberării, o călătorie a vieții fără teamă, în care poți să îți realizezi cel mai înalt potențial. De aceea programul Guidelines – (Căile de ghidare interioară), conține o serie de exerciții ale căror scop este să te ghideze în experiența în afara corpului fizic, (OBE) și sunt concepute pentru a te ajuta să demarezi acest proces, confortabil și în deplină siguranță.

De asemenea, Guidelines îți oferă o nouă etapă în dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a Sinelui Total. În acest program sunt incluse exerciții cu o frecvență specială – frecvențele ISH (de la Inner Self Helper sau frecvențele Ghidului Interior) – care facilitează stabilirea cu ușurință a unui contact cu Ghidul tău Interior.

În afară de exercițiile prin care vei adânci explorarea Sinelui Total și vei învăța să creezi o comunicare permanentă cu Ghidul tău Interior (ISH), programul include învățarea utilizării unei energii vindecătoare speciale – pe care o poți folosi atât individual cât și în grup, pentru beneficiul personal și al celorlalți.

Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage.

Locuri limitate la max. 14 persoane.

Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară
mail: [email protected], tel: 0744 – 11.84.76

Broşura Programului Guidelines® poate fi descărcată de aici.

Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage.