Sanda Zaharie

Sanda Zaharie

Trainer Outreach TMI

Locuiește în Brașov și a fost atrasă dintotdeauna de subiecte și activități legate de energia non-fizică, de terapii neconvenționale și de explorarea conștiinței în aceeași măsură.
În 2011 a absolvit masteratul la Facultatea de Muzică din Brașov numit Terapie Muzicală. În timp ce căuta modalități de aplicare a terapiei muzicale, a descoperit Metamusic și tehnologia Hemi Sync oferite de Institutului Monroe. Consideră că terapia cu muzică este cea mai benefică, te ajută să te conectezi cu cea mai adâncă parte a ființei tale iar dacă este combinată cu frecvențele Hemi-Sync este mult mai eficientă, completă.
Ca Outreach Trainer vrea să împărtășeasca darul Hemi-Sync cu ceilalți, să transmită ceea ce oferă programele TMI, instrumentele cu ajutorul cărora pot descoperi prin experiență proprie că sunt liberi să călătorească și să exploreze atât spațiul interior cât și cel exterior, că pot scăpa de temeri și de credințe limitative și mai ales să conștientizeze că sunt ființe infinite și că noi toți suntem Unul.

https://www.monroeinstitute.org/pages/trainer-sanda-zaharie

Telefon: 0720015916

[email protected]