Experiența participanților

 

Testimoniale

,, Am început să folosesc Hemi-Sync foarte reticent. Sunt o persoană foarte analistă și nu cred în astfel de metode de interventie. Dar am zis că uneori încerci înainte de a avea o opinie, după care am început să folosesc această procedură. Hemi-Sync a devenit pentru mine o metodă eficientă de relaxare și de rezolvare a problemelor mele personale. De asemenea, în ceea ce privește afectiunile, aș recomanda cu fermitate această tehnologie. Pentru mine acesta este psoriazisul, o afecțiune determinată în principal de stresul personal. Pot spune cu sinceritate că, după câteva sesiuni de audiții, starea pielii s-a îmbunătățit drastic. Și după o lună de sesiuni audio săptămânale, psoriazisul a dispărut de fapt. Prin urmare, de la un non-credincios în tehnica Hemi-Sync, acum sunt un avocat puternic al acestei proceduri neinvazive.” I.C., 42 ani, Galati.

 

,, Am apreciat foarte mult efectele acestei tehnologii Hemi-Sync, am inteles cat de importanta este echilibrarea emisferelor cerebrale in lupta cu depresia, inainte eram omul extremelor, ori prea rational ori prea emotional, nu ma intelegeam deloc. Acum, desi recaderile sunt normale, ma echilibrez foarte usor ascultand un exercitiu Hemi-Sync, somnul s-a imbunatatit foarte mult si ceea ce ma ajuta foarte mult este ca am posibilitatea sa imi fac propriul program muzical.”

P.A. 33 ani, Galați.

 

,, HEMI-SYNC pentru mine a insemnat mult, mult mai mult decat stiam ca sunt ca persoana. In primul rand m-a ajutat sa-mi dau seama ca sunt mai mult decat materie fizica, decat corpul meu fizic, ceea ce ofera multe cai de a ma cunoaste mai bine , eu pe mine, eu pe altii.
In al doilea rand, datorita HEMI-SYNC am reusit sa-mi aduc corpul intr-o relaxare totala, de care aveam mare nevoie si in acelasi timp sa-mi focalizez energia in asa fel incat sa-mi mentin o stare echilibrata a sanatatii in fiecare zi.
Am aflat lucruri uimitoare despre mine datorita exercitiilor HEMI-SYNC pentru care nu pot decat sa-mi exprim multumirea…”

D.G. 52 ani, Iași

 

,, Programul de dimineata m-a ajuta foarte mult in organizarea zilei , sa fac lucrurile cu pozitivitate, sa raman calma, sa am zambetul pe buze indiferent de situatie. Hemy -Sync ma ajuta sa trec mai usor peste problemele de zi cu zi, ma ajuta sa gandesc mai bine, sa-mi pun ordine ganduri , sa-mi relaxez creierul si corpul , ma ajuta sa dorm mai bine. HEMI-SYNC , INDEAMNA LUMINA SI CALDURA PENTRU SUFLETUL MEU !”

V.H. 46 ani, Galati

,, HEMI-SYNC a venit in viata mea într-un moment de impas, în care nu reușeam să mă echilibrez emoțional. Pot afirma ca efectele atat pe termen scurt cât și pe termen lung sunt extraordinare. Am reusit sa ma canalizez pentru a-mi atinge scopurile propuse pe plan profesional, dar și în viața personală s-au văzut schimbări benefice. De cand ascult frecvențele HEMI-SYNC, SUNT mult mai relaxată, răbdătoare, ma pot concentra mult mai bine, iar somnul meu este mult mai odihnitor. Voi rămâne fidelă programelor pe care le cunosc și abia aștept să am acces si la altele noi!”

D.T. 37 ani

,, Depresiile si insomniile m-au afectat foarte mult, aveam zile cand nici nu ma dadeam jos din pat, era un adevarat calvar. Acum imi incep ziua mai usor datorita exercitiului de dimineata si imi este mai usor sa imi planific activitatile pe care inainte le realizam cu greu. Cel mai mult depresia mi-a afectat relatia cu sotul si cu copilul. Ii vedeam foarte afectati de starea mea, de lipsa mea de implicare… Acum, datorita psihoterapiei mi-am imbunatatit perspectiva asupra vietii, ma simt mult mai echilbrata si cu pofta de viata. Am participat si la Workshopul Excursie unde am invatat cum sa lucrez si cum sa gestionez problemele si fricile pe care le am de o viata. Cea mai mare revelatie a mea a fost atunci cand am realizat in interiorul meu cat de importanta sunt pentru mine, pentru ceilalti. A fost prima data cand intr-un grup experientele mele au fost apreciate, sincer, nu ma asteptam sa am atatea experiente. Acum ma simt echilibrata, am o viata inainte, am planuri de viitor si oricand folosesc ceea ce am invatat. Multumesc!”

A.V. 35 ani, Galati.