Traineri

Programele Institutului Monroe (MI) sunt prezente în toate zonele lumii şi se bucură de o apreciere remarcabilă de mai bine de 40 de ani.
După SUA, Canada, Australia, Japonia, Mexic, Brazilia, Argentina şi majoritatea ţărilor din Europa, începând din anul 2009, Institutul Monroe își oferă programele şi publicului din România prin intermediul  următorilor traineri consacraţi:

Evenimente

Adrian Turcu
Trainer Outreach MI, Psiholog, Psihoterapeut

este născut în 1973, în Galați și încă din copilarie a avut o atracție pentru latura spirituală a lumii, motiv pentru care a început să caute în sistemele filozofice, răspunsuri la întrebarile interioare.  Cu timpul, cariera de psihoterapeut, i-a arătat importanța de a fi în relație cu oamenii, de a împărtăși din experiența personală, chiar transpersonală. Programele la care a participat în cadrul Institutului Monroe, i-au permis orientarea către scopul minunat de a lucra cu oamenii în cadrul Workshopului Excursie, fiind atras de Hemi-Sync și de metoda Institutului Monroe pentru caracterul  practic al instrumentelor învățate. Ca Trainer Outreach este încântat să aibă ocazia să împărtășească Workshopul Excursie cu alte persoane interesate de explorarea conștiinței și de vindecare.  Hemi-Sync nu interferează cu practicile existente – capacitatea mentală / spirituală permite o conexiune interioară mai ușoară și mai profundă cu resursele interioare, asigură o creștere minunată a nivelului de conștiintă.
Folosind Hemi-Sync® în mod regulat, această practică i-a adus un sentiment de scop și de împlinire a vieții care este greu de descris. Viața s-a transformat într-o aventură incredibilă, plină de sens și mister.

https://www.monroeinstitute.org/node/4240

Website: https://psizone.ro/

Tel. 0752466792

Email: [email protected], [email protected]

Evenimente

Alina Redenciuc

Alina Redenciuc

Outreach Trainer Monroe Institute

Alina este Trainer Outreach al Institutului Monroe  din aprilie 2014 . Înainte de a descoperi tehnologia de sunet a lui Monroe , Alina a călătorit în jurul lumii lucrând ca manager senior de restaurant,  pe o navă de croazieră de lux . Ea a condus cel mai bine cotat restaurant american din lume – pe ocean  .

În timpul uneia dintre vacanțele sale în Romania, în timp ce se refăcea dintr-o stare intensă de burnout ,Alina a auzit despre beneficiile tehnologiei de sunet și a decis să o încerce . În timpul primului său program ca și participant,  a experimentat mai multe ieșiri neașteptate în afara corpului , la inceputul fiecarui exercițiu . În timpul acestor ieșiri ,percepea întrebarea dacă dorește să devină trainer al Institutului Monroe . La început ea nu a crezut că acest lucru ar putea fi posibil, însă în cele din urmă a spus ‘’Da’’ , iar un an și jumătate mai târziu , Alina a devenit Trainer Outreach .

În decursul ultimilor ani, ea a voluntariat ca si lider al Grupului Cumunitar Monroe- TMI Transilvania – un grup de exploratori entuziasmati . A fi trainer Monroe este cea mai satisfăcătoare experiență și cel mai împlinitor succes din tot ceea ce Alina a experimentat vreodată.

I-a adus noi perspective și conștientizare de sine și în curând Alina a devenit un antrenor Life Coach și un hipnoterapeut de succes. Îi place să lucreze cu oamenii și este foarte pasionată de explorarea conștiinței.

Alina este președintele organizației non-profit ‘’Porți Spre Conștiință’’ și desfășoară acțiuni de protecție a mediului precum plantarea de copaci și crearea de noi păduri, curățarea zonelor afectate, a voluntariat la case de bătrâni și ajută la susținerea copiilor abandonați în orfelinate.

De asemenea, este pasionată de dans, drumeții, arte, arte marțiale, vindecare energetică, cum ar fi Reiki, călărie și călătorii.

Toma Krstic
Trainer Outreach MI

Toma Krstic s-a născut în Serbia. În copilărie a locuit în diferite țări, a cunoscut oameni și culturi noi. Aceste evenimente din viata i-au stimulat curiozitatea încă de când era mic, determinându-l să se întrebe ce forță ne guvernează și ne influențează viața și de ce destinele umane sunt atât de diferite. În permanenta căutare a sinelui și dorind să își găsească calea, a hotarât să se stabilească în București, România.

Încercând să afle mai multe despre acest subiect a participat la numerose cursuri de spiritualitate în România și în străinătate. După ce s-a  înscris la cursurile Institutului Monroe, care i-au oferit experiențe relevante în legătură cu ceea ce îl preocupa și o conștientizare profundă a sinelui, precum și șansa să experimenteze tehnologia Hemi-Sync®, a ales să devina Outreach Trainer, pentru a ajuta și pe alții să se bucure de această tehnologie și să își  îmbunătățească viața.

Cursul Lifeline a avut asupra lui un impact foarte profund și experiențele trăite l-au motivat să continue formarea, să se documenteze aprofundat în legătură cu existențele anterioare și să se perfecționeze în legatură cu terapia prin regresie în viețile trecute. Cărțile lui Bob Monroe i-au răspuns la dilemele pe care le-a avut toată viața, iar utilizarea tehnologiei Hemi-Sync® i-a oferit oportunitatea de a-și lărgi sfera de cunoaștere și percepție.

https://www.monroeinstitute.org/node/4387

Monica Georgescu

Outreach Trainer Monroe Institute

Monica, este născută în București, în anul 1975, în prezent este Trainer, licentiată in Informatică Economică, a lucrat 15 ani în funcții de management în diverse corporații, este fascinată de muzică, munte, sport și anatomia sufletului , practică Hatha Yoga și meditatia Laya Yoga de 14 ani, Theta Healing și este Astrolog.

În anul 2009 are prima experiență spirituală care îi va influența viața și îi va oferi răspunsuri la întrebarea CINE SUNTEM NOI? Experiența a inclus si o “iesire in afara corpului” OBE- out of body experience, iar de atunci explorează și experimentează acest fenomen încercând să atingă stări cât mai profunde ale conștiinței.Acesta a fost momentul în care a aflat despre TMI – The Monroe Institute, lider Mondial în cercetarea experiențelor și a stărilor de înaltă contiință și despre moștenirea lui Robert Monroe lăsată omenirii. Practic, Bob a fost ca un ghid pentru ea, pentru că a ajutat-o prin intermediul informațiilor împărtașite în cărțile sale, să ajungă la experiențe spirituale mult mai profunde. Timp de aproape 10 ani explorează dimensiuni non-fizice  prin OBE și încercă să înțelegă din ce în ce mai adânc ființa umană.

Timp de mai mulți ani, a practicat diferite căi spirituale, tehnici și a studiat diverse tratate spirituale si de astrologie, încercând mereu să își cunoscă SINELE și să-și îmbogățească experiențele spirituale.

Participarea la majoritatea programelor rezidențiale TMI (Excursion, Sync-Creation, Gateway, Guideline, Lifeline, Starline1)  i-a oferit ocazia să aprofundeze, să exploreze și să înțeleagă mai multe despre dimensiunile non-fizice și, de asemenea, despre „infinitul” din NOI ca fiinte umane. Toată cunoșterea pe care a dobândit-o prin experiențele personale îi oferă LIBERTATEA, BUCURIA ȘI FERICIREA de a trăi viața pe pământ.

Crede cu adevărat că fiecare dintre noi are  aceleași posibilități de a se cunoaște, de a se transforma și a crește spiritual, prin  experimentarea stărilor de conștiință care îi vor permite să răspundă la întrebarea –  CINE SUNT EU ȘI CARE ESTE MENIREA MEA ÎN ACEASTĂ VIAȚĂ?… Iar TMI îi oferă instrumentele pentru a experimenta și explora anatomia sufletului uman și a diferitelor stări de conștiință, făra nicio dogmă, printr-o cale directă, rapidă și eficientă!

Cu multă bucurie si dăruire dorește să fie alături de cei care vor porni în cea mai frumoasă călatorie a spiritului, aceea de a se CUNOAȘTE în profunzime și de a-și cunoaște SINELE!