Local Chapter Leader

Dr. Lorelei Nassar
Local Chapter Leader București

Lorelei

Nascuta in Romania, Lorelei Nassar a studiat medicina dentara in Iasi pana in 1992, cand a parasit Romania pentru Israel , unde a locuit timp de 15 ani. Specializarea sa chirurgicala in Chirurgie Maxilo Faciala, realizata in spitalul Poryia de langa Marea Galileei , la nord de Nazareth, a fost completata de studii de Hipnoza Medicala desfasurate in Tel Aviv University si de licenta in Psihologie obtinuta dupa repatrierea sa, in Bucuresti. Master in Implantologie, ea conferentiaza in numeroase foruri in Romania si strainatate despre chirurgia dentara si reconstructii osoase, realizand cursuri de tehnica chirurgicala in Bucuresti, China, Finlanda, Suedia si Israel.Lorelei a participat la seminariile TMI din Romania incepand cu 2014, iar in 2018 la seminarul OBE Intensive condus de William Buhlman la Institutul Monroe din Virginia, SUA si se afla in cursul unei formari in Psihologie Transpersonala cu lectori de renume Mondial.
Din 2015 Lorelei organizeaza la clinica ei intalniri periodice pentru meditatie cu tehnologia Hemi-Sync urmate de discutii pe aceasta tema, iar din 2018 conduce un “Local Chapter” in Bucuresti, “Local Chapter” insemnand intalniri non formale la care poate participa, in mod gratuity, oricine doreste sa asculte o mediatie Hemi-Sync®. Intalnire dureaza cam 2 ore si se desfasoara intr-o atmosfera prieteneasca unde toata lumea este binevenita.
Lorelei a scris o carte despre tehnologia Hemi-Sync® si impactul experientelor de constienta extinsa asupra dezvoltarii personale, validate de noile descoperiri ale fizicii cuantice si neurostiinte, care acum este in curs de publicare.
Ea are o practica zilnica de yoga si meditatie, dublata de o efervescenta spirituala neobosita si o sete de explorare continua.

Daca doriti sa participati la una din intalnirele Local Chapter organizate de Lorelei, puteti sa o contactati:
Tel: 0747538288
Mail: [email protected][email protected]

https://www.drnassar.ro/

Ibolya Mazurek
Coordonatorul Clubului DEC Romania

Ibolya

Ibi s-a născut la București, a locuit în mai multe orașe din țară, și s-a stabilit la Satu Mare, unde trăiește de o buna perioada de timp. 

De profesie este inginer iar după schimbările din 1989, s-a reprofilat și lucrează in domeniul cifrelor, dar întotdeauna a fost atrasă de frumusețea și misterele sufletului.Prin intermediul unei prietene foarte dragi, a aflat de tehnologia audio Hemi-Sync, care a fascinat-o din prima clipă.A participat în anul 2009, la primul workshop Excursie din România, organizat la Cluj Napoca, unde a experimentat beneficiile aduse de această tehnologie audio. Ceea ce a impresionat-o cel mai mult a fost profunzimea și puterea meditațiilor făcute în grup. In anul următor a urmat programul rezidențial “Gateway Voyage” cu trainerii Carol Sabick de la Herran si Andrea Berger unde a fost aleasă  să conducă Clubul DEC, pentru care se simte foarte recunoscătoare, această activitate oferindu-i posibilitatea de a veni in ajutorul celor care solicită ajutor pentru vindecare. Împreună cu membri clubului oferă, prin meditațiile DEC, alinare și vindecare celor care solicită ajutorul DEC.

In anul 2011 a participat la programul rezidențial “Lifeline” care i-a deschis noi dimensiuni ale cunoașteri sufletului uman după ce corpul fizic își face tranziția finală.

Pe lângă aceste activități pe care le face din suflet, practică cu multă plăcerea Tai Qi, Qi Gong, forme de meditații în mișcare care îi completează cu succes activitatea spirituală.

Tel: 0742995971
Mail: [email protected]

Mihai Anghel
Local Chapter Leader Constanța

Mihai este de profesie informatician, activând în acest domeniu de 27 de ani. În 2018, după ce a citit cele trei cărți publicate de Robert Monroe, fondatorul Institutului Monroe (MI), și cartea scrisă de Paul Elder în care acesta descrie experiențele sale ca și participant la programele MI, Mihai s-a hotărât să experimenteze astfel de programe.

Organizează întâlniri de grup periodice cu persoane care doresc să experimenteze tehnologia Hemi-Sync. La aceste întâlniri de grup se prezintă detalii despre această tehnologie, activitatea și programele MI și se realizează exerciții audio cu diverse teme. Participanții au ocazia să experimenteze stări de conștiință extinsă, pot împărtăși cu alte persoane experiențele și de asemenea pot adresa întrebări și afla răspunsuri despre ce înseamnă tehnologia Hemi-Sync.

Evenimentul organizat de Mihai se are loc în a doua săptămână a lunii, în Constanța sau împrejurimi. Participarea la un astfel de eveniment se face pe baza înscrierii și a confirmării rezervării locului.

Pot participa la aceste întâlniri de grup, toți cei care au fost la programele MI și doresc să continue “călătoria interioară” și toate persoanele care doresc să experimenteze tehnologia Hemi-Sync, alături de un grup extraordinar de oameni.

Pentru a te înscrie la un astfel de eveniment trimite un email la adresa:
Tel: 0722307880
Mail: [email protected]