EXCURSIE

6-7 IULIE ONLINE

PROGRAM DEZVOLTAT DE INSTITUTUL MONROE

Pornește acum în călătoria autentică a transformării tale!

„EXCURSIE„ este un workshop experienţial intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorării dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Excursie vă conduce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui. Și, în timp ce veţi învăţa să folosiți mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare  şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi putea comunica cu alte sisteme de energii şi veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a devenii mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Workshop-ul Excursie, este varianta anterioară a workshop-ului Explorarea Conștiinței, susținut online pe Zoom. Este un program intensiv de dezvoltare și transformare personală.

Prin tehnologia Hemi-Sync® dezvoltată de mai mult de 50 de ani de Institutul Monroe din USA, veți experimenta și explora stări de conștiință extinsă, care deschid calea descoperirii de sine. Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă, a dezvoltat și perfecționat această tehnologie de top, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de efectele spectaculoase ale acestui produs de neurotehnologie, Hemi-Sync®.

Detalii program

  • Durata workshop-ului: 2 zile, 7 ore în fiecare zi
  • Exerciții incluse în program: 8 exercitii audio de aproximativ 45-55 de minute fiecare și 2 exerciții practice
  • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ROMÂNĂ
  • Locația: online pe ZOOM
  • Cu ce vei pleca acasă? Cu un exercițiu care conține frecvențele experimentate la workshop pentru a putea continua practica după terminarea programului.
  • Grupa: 12 locuri

Preț : 197 EUR (prețul înclude TVA)

Obiective workshop:

Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără utilizarea exerciíilor audio Hemi-Sync®
Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior si folosirea instrumentelor în aplicații practice în viața de zi cu zi
Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Ce obții dacă participi la workshop:

null

✔ Relaxare fizică profundă
✔ Calitate și claritate mentală
✔ Reducerea stresului
✔ Mai multă energie și sincronicitate în viața ta
✔ Somn îmbunătățit
✔ Rezolvarea eficientă a problemelor
✔ Conștientizare extinsă
✔ Vindecarea / echilibrarea emoțională

null

✔ Perspective cu privire la problemele din viață
✔ Eliberarea temerilor și limitarea credințelor
✔ Acces la îndrumare interioară
✔ Concentrare sporită și învățare
✔ Meditații îmbunătățite
✔ Intuție și creativitate sporită
✔ O mai bună cunoaștere a Sinelui

Ce vom face la Workshop-ul Excursie?

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi experimenta 9 exerciţii audio bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.

Ziua 1

În prima zi, veți învața să accesați o stare puternică de conștiință la care Bob Monroe a făcut referire ca Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Fiecare persoană este în control pe parcursul derulării exercitiului și poate lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este ușa pentru accesarea multor alte stări de conștiință.

Veți experimeta și învăța:

Cum să treceți rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
Cum să practicați tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
Cum să eliberați blocaje energetice și să experimentați vindecarea
O tehnică puternică pentru vindecare și echilibrare emoțională, realizată pe baza cercetărilor efectuate la Institutul Monroe cu vindecători înzestrați
Cum să obțineți cunoașterea Sinelui, a sensului vieții și cum să accesați resursele interioare

Ziua 2

A doua zi veţi experimenta starea de ‘Conștiință extinsă’ – Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei. Veți practica, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic, un exercițiu pregătiror pentru experimentarea voluntară a stărilor de ‘ieșire în afara corpului’ (OBE – Out of Body Experience).

Unul din obiectivele workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi sunetele Hemi-Sync®.

Experiențele participanților

Outreach Trainer Monroe Institute & HeartMath Institute, Life Coach și Hipnoterapeut

Sunt Monica Georgescu și sunt aici ca să te îndrum în călătoria către propria ta transformare autentică și vindecare. Cu peste două decenii de experiență în dezvoltare personală și spiritualitate, te sprijin să descoperi resursele tale interioare, să eliberezi blocajele emoționale și obstacolele care stau în calea fericirii tale.

Practica mea personală este fundamentată pe o  varietate de discipline spirituale și tehnici de vindecare. Yoga și tehnicile de respirație mă conectează cu trupul meu și cu fluxul vital de energie, theta healing și autohipnoza mă ajută să eliberez blocajele emoționale și mentale, în timp ce mindfulness-ul îmi permite să trăiesc în prezent cu conștientizare și claritate. Pasiunea mea pentru astrologie mă ghidează în înțelegerea ciclurilor universale și a influențelor cosmice asupra vieții noastre cotidiene.

În calitate de trainer la Monroe Institute și HeartMath Institute, am împărtășit în zecile de programe suținute, cunoștințele și experiența mea cu sute de oameni, inspirându-i să-și exploreze propriile capacități și mai ales să-și vindece rănile sufletului. În cadrul acestor instituții, am avut ocazia să explorez puterea conexiunii dintre inimă și creier și să învăț tehnici avansate pentru gestionarea stresului, dezvoltarea inteligenței emoționale și cultivarea stării de coerență inimă-creier, starea de bază a performanței umane dar și starea pentru echilibru emoțional, mental și fizic. Prin tehnicile de respirație centrate în inimă, dezvoltate de institutul Heartmath, îi pot ghida pe clienții mei către o nouă stare și anume starea de coerență a inimii, care este o stare de echilibru între sistemul simpatic si parasimpatic care îi ajută să trăiască în pace, calm interior și împlinire. Starea de coerență inimă-creier este fundația pentru transformarea personală și pentru creșterea rezilienței emoționale. Muți clienți au împărtășit că doar după câteva sesiuni, starea lor s-a îmbunătățit, somnul a fost mai odihnitor, au gestionat mai ușor situațiile stresante, au avut mai multă energie, creativitate, încredere în sine și claritate în viața lor.

Cu fiecare ședință și program, mă angajez să fiu un ghid și o sursă de susținere pentru cei care își doresc să călătorească către autodescoperire și vindecare. Într-o lume plină de provocări și transformări rapide, cred cu tărie în puterea vindecătoare a compasiunii, empatiei și iubirii necondiționate.

Ca și Life Coach, Hipnoterapeut și Trainer acreditat la Monroe și HeartMath Institute, mă dedic să-ți ofer suportul și instrumentele necesare pentru a atinge armonia interioră, pentru a trăi o viață împlinită și pentru a explora ființa dincolo de corpul fizic.

Hai să pornim împreuna în această frumoasă călătorie. Nimic nu este imposibil, nu lăsa visurile să rămână doar visuri.  Acționează ca să le poți îndeplini!

Vindecă. Explorează. Cunoaște. Evoluează

Motto: Cunoașterea interioară înseamnă libertate spirituală, iar libertatea spirituală însemană fericire.

Bio Monica Georgescu – Monroe Institute

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!