EXCURSIE PROGRAM AVANSAT

MODUL DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

26-27 OCTOMBRIE

PROGRAM DEZVOLTAT DE INSTITUTUL MONROE

Activează puterea ta interioară explorănd nivelurile profunde ale subconștientului!

Workshop-ul „Excursie modul  avansat – Dezvoltare Personală„  este programul explorare a subconștientului dezvoltat de Institutul Monroe prin care, de peste 50 de ani, mii de participanți au explorat si activat puterea interioară a ființei lor.

Programul va conduce participanții  într-o profundă călătorie în subconștientul lor și le va oferi instrumente de dezvoltare personală pentru a dobândi mai mult control asupra trăirilor lor și oportunitatea  de a explora și activa potențialul latent din ei.

Despre program:

Acest program este o continuare a workshop-ului Excursie/Explorarea Conștiinței, iar realizarea workshop-ului Excursie/Explorarea Conștiinței este o condiție necesară pentru participarea la acest program avansat.

Explorările stărilor de conștiință exstinsă le vor permite participanților să dezvolte noi abilități mentale, abilități de echilibrare emoțională și control a trăirilor, oferindu-le astfel posibilitatea creării unei vieți mai împlinite, mai fericite și plină de satisfacții.

În acest modul sunt învățate instrumentele de baza – Human Plus pentru a explora Canalul de Access Focus 11, starea Focus 11 fiind un nivel profund al subconștientului în care participanții pot accesa și transforma tiparele nedorite, credințele limitative și pot crea funcții rapide prin care vor declanșa diverse stări pozitive sau vor îmbunătăți anumite abilitiăți și procese precum: concentrare, atenție, memorare, aducere aminte, relaxare, starea de bucurie, de pace și starea de calm activ.

Human Plus® sau H-Plus® este un mijloc de a folosi imensa putere a subconștientului pentru a gestiona schimbările din viața de zi cu zi. Fiecare titlu H-Plus conține combinații precise de frecvențe Hemi-Sync® care vor atrage cu blândețe participanți într-o stare extraordinar de receptivăcreierul funcționând ca un întregavând emisferele cerebrale echilibrateîn timp ce va deschide canalul de acces – canalul de comunicare la toate nivelurile de conștientizare – mental, fizic și emoțional.

Prin proiectare, canalul de acces este deschis în timpul fiecărui exercițiupermițându-le paricipanților  învețe o comandă funcțională diferită (funcție scurtănotă verbală), de la controlul poftei de mâncare până la creșterea energiei. După ce funcțiile de comandă au fost codificate în timp ce canalul de acces era deschis, vor putea fi apelate sau „activate”  în orice moment, la cerereîn situații de viață de zi cu zi. Seria H-Plus este un altfel de instrument care ajută participanții să exploreze  noi niveluri ale  libertății personale și a modificarilor stărilor de conștiință.

Reechilibrarea emoțională este întărită cu exerciții ghidate care conțin forme de simbolism care pot vorbi clar acelei părți din noi care stochează amintiri profunde, frici sau abilități latente, invitându-le să apară, să fie conștientizate.

Condiții de participare: absolvirea programului Excursie/Explorarea Conștiinței

Detalii program:

 • Durata workshop-ului: 2 zile, 7 ore în fiecare zi
 • Exerciții incluse în program: 8 exercitii audio de aproximativ 45-55 de minute fiecare și 2 exerciții practice
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ROMÂNĂ
 • Locația: un spațiu amenajat special pentru astfel de evenimente
 • La workshop vei primi: manuale, echipamente audio
 • Cu ce vei pleca acasă? Cu un exercițiu care conține frecvențele experimentate la workshop pentru a putea continua practica după terminarea programului.
 • Grupa: 12 locuri

Preț : 229 EUR (prețul înclude TVA)

Obiective workshop:

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără suport Hemi-Sync®
 • Învățarea unor intrumente de control și modificare a stărilor emoționale
 • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior
 • Învățarea unor tehnici de îmbunătățire a memoriei, a concentrării, a atenției
 • Învățarea unor instrumente de îmbunătățire a procesului respirației, circulației sângelui
 • Utilizarea intrumentelor în aplicații practice pentru viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Ce obții dacă participi la workshop:

null

✔ Relaxare fizică profundă
✔ Mai mult focus și putere de concentrare
✔ Calitate și claritate mentală
✔ Îmbunătățirea memoriei
✔ Mai mult control asupra stărilor emoționale
✔ Rezolvarea eficientă a problemelor
✔ Transformare tipare emoționale limitative
✔ Vindecarea / echilibrarea emoțională

null

✔ Antrenarea creierului
✔ Eliberarea temerilor și limitarea credințelor
✔ Mai mult control asupra dependențelor
✔ Concentrare sporită și învățare
✔ Meditații îmbunătățite
✔ Intuție și creativitate sporită
✔ O mai bună cunoaștere a Sinelui

Ce vom face la Workshop-ul Excursie Avansat – modul de Dezvoltare Personală?

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi experimenta 9 exerciţii audio bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.

Ziua 1

În prima zi, participanții vor revizita starea Minte trează/Corp adormit prin explorarea avansată a nivelului Focus 10, așa cum a fost numit de Robert Monroe. Este o explorare liberă a conștiinței în care ei vor învăța cum să călătorescă conștient în dimensiunile non-fizice.

De asemenea, vor experimenta  Canalul de Acces focus 11 – starea Focus 11, în care vor accesa profund subconștientul și vor învăța tehnicile de baza de access focus 11 și cum pot fi ele folosite în viața de zi cu zi fără ajutorul tehnologiei Hemi-Sync.

Paricipanții vor experimenta și învăța:

 • Cum să treacă rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
 • Cum să treacă rapid în starea Focus 11 – accesul rapid la subconștient, pentru a face transformări sau pentru a modifica imediat o stare emoțională
 • Cum să accelereze procesul de învățare, memorare, atenție și concentrare
 • Cum să practice tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
 • Cum să obțină cunoașterea Sinelui și să acceseze resursele interioare

Ziua 2

Bazându-se pe experiențele din ziua 1, participanții vor explora Focus 11 si vor continua să învețe intrumente de control a stărilor emoționale, de control a dependențelor, de eliberare emoțională, de îmbunătățire a procesului respirației și a circulației sângelui.

Vor revizita Focus 12, starea de conștiință exstinsă în care vor putea reprograma tipare vechi, limitative la nivel emoțional, mental și fizic. Participanții vor avea oportunitatea de a modela o nouă versiune a Eului lor.

De asemenea vor accesa stări de conștiință extinsă care le vor permite explorarea tărâmurilor non-fizice și a Sinelui Total. 

Experiențele participanților

Adrian Turcu
Trainer Outreach MI, Psiholog, Psihoterapeut

este născut în 1973, în Galați și încă din copilarie a avut o atracție pentru latura spirituală a lumii, motiv pentru care a început să caute în sistemele filozofice, răspunsuri la întrebarile interioare.  Cu timpul, cariera de psihoterapeut, i-a arătat importanța de a fi în relație cu oamenii, de a împărtăși din experiența personală, chiar transpersonală. Programele la care a participat în cadrul Institutului Monroe, i-au permis orientarea către scopul minunat de a lucra cu oamenii în cadrul Workshopului Excursie, fiind atras de Hemi-Sync și de metoda Institutului Monroe pentru caracterul  practic al instrumentelor învățate. Ca Trainer Outreach este încântat să aibă ocazia să împărtășească Workshopul Excursie cu alte persoane interesate de explorarea conștiinței și de vindecare.  Hemi-Sync nu interferează cu practicile existente – capacitatea mentală / spirituală permite o conexiune interioară mai ușoară și mai profundă cu resursele interioare, asigură o creștere minunată a nivelului de conștiintă.
Folosind Hemi-Sync® în mod regulat, această practică i-a adus un sentiment de scop și de împlinire a vieții care este greu de descris. Viața s-a transformat într-o aventură incredibilă, plină de sens și mister.

https://www.monroeinstitute.org/node/4240

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!