SYNcCREATION

Trăiește realitatea pe care ți-o dorești!

Traiește realitatea pe care ți-o dorești!
Descoperă noi posibilități de manifestare și deblochează o lume a vindecarii, a transformarii și a abundenței.
Dr. Joe Gallenberger și cu mine te invităm să pornești într-o călătorie incredibilă de manifestare, vindecare și a practicării conceptului de minte asupra materiei (psihokinezie sau telekinezie). În această călătorie vei face pași specifici pentru a-ți extinde energia și pentru a-ți concentra intenția.
Vei obține rezultate superioare folosind Hemi-Sync® tehnologia de sunet a institutului Monroe, primind mentorat personal și participând la exerciții experiențiale. Stările extraordinare de conștiință experimentate în acest progam stau la baza procesului de manifestare conștientă.

Detalii program

Într-o lume în care gândurile noastre conștiente și credințele noastre inconștiente pot părea deseori în conflict, programul SyncCreation™ te ajută să le aliniezi perfect. Imaginează-ți o viață în care fiecare dorință și vis devin realitate, printr-o armonie perfectă între dorința ta declarată și Sinele Superior.
Acest program inovator utilizează exerciții Hemi-Sync de sincronizare a emisferelor cerebrale, special concepute pentru a te ghida într-o stare de echilibru interior și vindecare, facilitând astfel manifestarea dorințelor tale cele mai profunde.
Cine este Dr. Joe Gallenberger? Creatorul programului SyncCreation™, Dr. Joe Gallenberger, este un psiholog clinician cu peste 30 de ani de experiență ca terapeut. Pasiunea sa pentru studiul principiilor universale ale manifestării l-a condus în 1995 către explorarea psihochineziei – abilitatea de a influența materia prin mijloace non-fizice. Dr. Gallenberger a obținut rezultate impresionante în laboratoarele universitare Princeton Engineering Anomalous Research Laboratory, iar metodele sale dezvoltate de-a lungul anilor sunt acum disponibile pentru tine prin programul SyncCreation™.
Joe este, de asemenea, trainer al faimosul Institut® Monroe, oferind cursuri de explorare a conștiinței umane, unei clientele internaționale. Robert Monroe, pe care Joe îl cunoștea personal, a fondat Institutul și a fost pionier în explorarea conștiinței. Joe oferă o varietate de cursuri în cadrul Institutului Monroe și a dezvoltat programul de mare succes MC² (Manifestation and Creation Squared).

Condiții de participare: de preferat (nu obligatoriu) absolvirea programului Excursie/Explorarea Conștiinței

Detalii program:

 • Durata workshop-ului: 2 zile, 7 ore în fiecare zi
 • Exerciții incluse în program: 8 exercitii audio de aproximativ 45-55 de minute fiecare și 2 exerciții practice
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ROMÂNĂ
 • Locația: un spațiu amenajat special pentru astfel de evenimente
 • La workshop vei primi: manuale, echipamente audio
 • Cu ce vei pleca acasă? Cu un exercițiu care conține frecvențele experimentate la workshop pentru a putea continua practica după terminarea programului.
 • Grupa: 14 locuri

Preț : 249 EUR (prețul înclude TVA)

Obiective workshop:

 • Experimentezi tu însuți stări de conștiință extinsă care fără acest suport pot necesită minim 10 ani de exercițiu zilnic.
 • Atingi niveluri energetice și stări de conștiință atât de profunde și puternice, încât pot declanșa vindecări fizice și psihologice profunde.
 • O întelegere a propriei energii și sisteme de credință care te-au condus în punctul în care te afli.
 • Dezvoltarea abilităților de manifestare: Înveți să influențezi realitatea fizică și să materializezi dorințele tale prin tehnici avansate de manifestare.
 • Comunitate și suport: Te alături unei comunități de oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru manifestare și dezvoltare personală.

Ce obții dacă participi la workshop:

null

✔ Instrumente puternice de transformare personala
✔ Întelegerea mecanismului propriu intuitiv
✔ Solutionarea propriilor probleme dintr-un nivel superior
✔ Concepte de manifestare pentru viața cotidiana
✔ Vei permite bucuriei,iubirii și fericirii sa facă parte din viața ta
✔ Vindecarea și înțelegerea conceptului de vindecare
✔ Sincronicitați

null

✔ Mai multă claritate în toate zonele existenței tale
✔ Acces la îndrumare interioară
✔ Înțelegerea propriului potențial
✔ Meditații îmbunătățite
✔ Folosirea și amplificarea creativității
✔ O mai bună cunoaștere a Sinelui

Ce vom face la Workshop-ul SyncCreation?

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi experimenta 9 exerciţii audio bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.

Experiențele participanților

Alina Redenciuc Outreach Trainer Monroe Institute

Alina este Trainer Outreach al Institutului Monroe  din aprilie 2014 . Înainte de a descoperi tehnologia de sunet a lui Monroe , Alina a călătorit în jurul lumii lucrând ca manager senior de restaurant,  pe o navă de croazieră de lux . Ea a condus cel mai bine cotat restaurant american din lume – pe ocean  .

În timpul uneia dintre vacanțele sale în Romania, în timp ce se refăcea dintr-o stare intensă de burnout ,Alina a auzit despre beneficiile tehnologiei de sunet și a decis să o încerce . În timpul primului său program ca și participant,  a experimentat mai multe ieșiri neașteptate în afara corpului , la inceputul fiecarui exercițiu . În timpul acestor ieșiri ,percepea întrebarea dacă dorește să devină trainer al Institutului Monroe . La început ea nu a crezut că acest lucru ar putea fi posibil, însă în cele din urmă a spus ‘’Da’’ , iar un an și jumătate mai târziu , Alina a devenit Trainer Outreach .

În decursul ultimilor ani, ea a voluntariat ca si lider al Grupului Cumunitar Monroe- TMI Transilvania – un grup de exploratori entuziasmati . A fi trainer Monroe este cea mai satisfăcătoare experiență și cel mai împlinitor succes din tot ceea ce Alina a experimentat vreodată.

I-a adus noi perspective și conștientizare de sine și în curând Alina a devenit un antrenor Life Coach și un hipnoterapeut de succes. Îi place să lucreze cu oamenii și este foarte pasionată de explorarea conștiinței.

Alina este președintele organizației non-profit ‘’Porți Spre Conștiință’’ și desfășoară acțiuni de protecție a mediului precum plantarea de copaci și crearea de noi păduri, curățarea zonelor afectate, a voluntariat la case de bătrâni și ajută la susținerea copiilor abandonați în orfelinate.

De asemenea, este pasionată de dans, drumeții, arte, arte marțiale, vindecare energetică, cum ar fi Reiki, călărie și călătorii.

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!