WORKSHOP EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

WORKSHOP EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

Workshopul „Explorarea Conștiinței” este un program intensiv de dezvoltare personala si explorare interioara a ființei, care va oferă posibilitatea de a experimenta explorarea stărilor de  conștiință extinsă. Acest proces este facilitat și îmbunătățit prin utilizarea Hemi-Sync®, o puternică tehnologie audio, care a fost utilizată eficient de peste 45 de ani și a fost brevetată de Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă.

WORKSHOP OPTIMISE YOUR LIFE- GALAȚI, 1-2 APRILIE 2023

Explorarea Conștiinței este un workshop experienţial intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorării dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Explorarea Conștiinței vă conduce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui. Și, în timp ce veţi învăţa să folosiți mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare  şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi putea comunica cu alte sisteme de energii şi veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a devenii mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Obiectivele Wokshop-ului:

  • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
  • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără utilizarea exerciíilor audio Hemi-Sync®
  • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior si folosirea instrumentelor în aplicații practice în viața de zi cu zi
  • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Beneficiile pe care le obțineți în urma participării la workshop sunt:

✔ Relaxare fizică profundă
✔ Calitate și claritate mentală
✔ Reducerea stresului
✔ Mai multă energie pentru viața de zi cu zi
✔ Somn îmbunătățit
✔ Rezolvarea eficientă a problemelor
✔ Conștientizare extinsă
✔ Vindecarea / echilibrarea emoțională
✔ Perspective cu privire la problemele din viață
✔ Eliberarea temerilor și limitarea credințelor
✔ Acces la îndrumare interioară
✔ Concentrare sporită și învățare
✔ Meditații îmbunătățite
✔ Mai mare sincronicitate în viața de zi cu zi
✔ Intuție și creativitate sporită
✔ O mai bună cunoaștere a Sinelui

Ce vom face la Workshop-ul Explorarea Conștiinței?

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi experimenta 9 exerciţii audio bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.

În prima zi, veți învața să accesați o stare puternică de conștiință la care Bob Monroe a făcut referire ca Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Fiecare persoană este în control pe parcursul derulării exercitiului și poate lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este ușa pentru accesarea multor alte stări de conștiință.

Veți experimeta și învăța:

  • Cum să treceți rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
  • Cum să practicați tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
  • Cum să eliberați blocaje energetice și să experimentați vindecarea
  • O tehnică puternică pentru vindecare și echilibrare emoțională, realizată pe baza cercetărilor efectuate la Institutul Monroe cu vindecători înzestrați
  • Cum să obțineți cunoașterea Sinelui, a sensului vieții și cum să accesați resursele interioare

A doua zi veţi experimenta starea de ‘Conștiință extinsă’ – Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei. Veți practica, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic, un exercițiu pregătiror pentru experimentarea voluntară a stărilor de ‘ieșire în afara corpului’ (OBE – Out of Body Experience).

Unul din obiectivele workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi sunetele Hemi-Sync®.

Acest program nu impune preconditii de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce sufera de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program. In rest, programul este accesibil oricui a implinit minimum 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil si copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul parintilor.

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI® 24-25 SEPTEMBRIE 2022, Constanța

Trainer: Adrian Turcu