OPTIMIZE YOUR LIFE-WORKSHOP ONLINE

OPTIMIZE YOUR LIFE-WORKSHOP ONLINE

Te invit la un workshop online special care îți poate optimiza viața. Pe langa faptul ca vei învăța tehnici minunate de relaxare, vei învăța să te detașezi de probleme, vei putea să-ți optimizezi viața și să te echilibrezi fizic, vei putea să accesezi un minunat instrument de vindecare energetică foarte util în aceste momente în care sănătatea este foarte importantă și vei putea să-ți îmbunătățești calitatea somnului într-un timp foarte scurt.
În plus, vei putea face o călătorie în noi dimensiuni ale Conștiinței Extinse, acolo unde poți întâlni  aspecte ale Sinelui Superior, suflete dragi sau ghizi spirituali.
La  final, vei primi exercițiile acasă, ca să te bucuri de ele și să le integrezi eficient în viața ta.
Exercițiile sunt în limba română, sunt atent selectate și sunt bazate pe tehnologia Hemi-Sync. Institutul Monroe din S.U.A. și-a dedicat activitateaîn direcția creșterii nivelului de conștiință al omenirii folosind tehnologia Hemi-Sync.

OPTIMIZE YOUR LIFE

Trainer: Adrian Turcu

GUIDELINE PROGRAM REZIDENȚIAL®

GUIDELINE PROGRAM REZIDENȚIAL®

Program Rezidențial de 6 zile

GUIDELINES® 28 MARTIE – 3 APRILIE 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

O înțelegere mai completă a Sinelui nu poate fi apreciată mai bine decât din experiențele în afara corpului fizic (OBE). Realizarea faptului că exiști și în afara corpului fizic este doar primul pas în ceea ce Bob Monroe a numit Traseul Eliberării, o călătorie a vieții fără teamă, în care poți să îți realizezi cel mai înalt potențial. De aceea programul Guidelines – (Căile de ghidare interioară), conține o serie de exerciții ale căror scop este să te ghideze în experiența în afara corpului fizic, (OBE) și sunt concepute pentru a te ajuta să demarezi acest proces, confortabil și în deplină siguranță.

De asemenea, Guidelines îți oferă o nouă etapă în dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a Sinelui Total. În acest program sunt incluse exerciții cu o frecvență specială – frecvențele ISH (de la Inner Self Helper sau frecvențele Ghidului Interior) – care facilitează stabilirea cu ușurință a unui contact cu Ghidul tău Interior.

În afară de exercițiile prin care vei adânci explorarea Sinelui Total și vei învăța să creezi o comunicare permanentă cu Ghidul tău Interior (ISH), programul include învățarea utilizării unei energii vindecătoare speciale – pe care o poți folosi atât individual cât și în grup, pentru beneficiul personal și al celorlalți.

Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage.

Locuri limitate la max. 14 persoane.

Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară
mail: [email protected], tel: 0744 – 11.84.76

Broşura Programului Guidelines® poate fi descărcată de aici.

Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage.

SYNC CREATION WORKSHOP®

SYNC CREATION WORKSHOP®

Durata workshop-ului este de 2 zile

Sync Creation®, 14 -15 Martie, București, Trainer: Ritta Nicoară

Învață să devii creatorul vieții tale

Programul SyncCreation™ îți oferă o metodă completă pentru a deveni un creator puternic, de precizie al vieții tale. Acest program te ajută să îți manifești visele în realitatea fizică, astfel încât, să poți experimenta abundența pe toate nivelele și să trăiești cu mult mai multă bucurie.

SyncCreation™ te învață, printr-o serie de exerciții Hemi-Sync®, metode specifice pentru fundamentarea procesului manifestării prin extinderea conștiinței, dirijarea energiei și concentrarea intenţiei care, toate la un loc, produc rezultate uimitoare.
Programul SyncCreation™ utilizează tehnologia audio Hemi-Sync ® dezvoltată de Institutul Monroe ® pentru a te ajuta să ajungi în stări profunde de conștiință extinsă. Participanţii la acest program vor descoperii că aceste stări de vârf reprezintă unul din condițiile de bază în realizarea procesului de manifestare.
Materializarea viselor în realitatea fizică necesită ca gândurile noastre conștiente să fie sincronizate perfect cu credințele noastre inconștiente. Această sincronizare este realizată cu ușurință în cadrul acestui program, folosind o serie de exerciții Hemi-Sync, extrem de bine concepute pentru acest țel, care te vor ajuta să intri într-o stare de echilibru interior realizând o armonie între Ego și Sinele Superior.
Creatorul programului SyncCreation™, Dr. Joe Gallenberger este psiholog clinician, cu peste 30 de ani de experienţă ca terapeut și cu o mare pasiune în studierea principiilor universale ale manifestării. În 1995, a început să exploreze psihochinezia, abilitatea de a influența materia prin mijloace non-fizice. A obţinut rezultate statistice impresionante în laboratoarele universitare Princeton Engineering Anomalous Research Laboratory şi, după dezvoltarea metodei sale de-a lungul anilor de studiu, a început să-i înveţe și pe alții această abilitate, formând grupuri care împărtăşesc pasiunea şi interesul pentru principiile fundamentale ale manifestării. Cercetările și descoperirile sale despre psihochinezie constituie și baza programului SyncCreation™.
Dr. Gallenberger oferă o varietate de programe concepute pentru a influența realitatea prin extinderea conștiinței, cum ar fi seria de exerciții pentru studiul la domiciliu SyncCreation™ – Un Curs de Manifestare, workshopul pentru învățarea procesului de manifestare SyncCreation™, workshopul Aventură la Las Vegas, prin care ajută participanţii să intre în stări intense de putere personală şi înaltă intuiţie. Participanții la programele sale ating stări conștiință modificată și energetice extrem de puternice, care au ca rezultat vindecări profunde, atât fizice cât şi psihologice, precum şi dezvoltarea capacității de a realiza numeroase manifestări în viaţa fizică.
Dr. Gallenberger este, de asemenea, un vechi practicant în arta meditației și este unul din facilitatorii principali ai Institutului Monroe®, care învaţă participanții din toate colțurile lumii să intre în stările de conștiință extinsă și să folosească aceste stări pentru a-și crea o viață mai bună.
Robert Monroe, celebrul explorator al conștiinței, pe care Dr. Gallenberger l-a cunoscut personal, a fost mentorul lui principal.
________________________________________

Condiții de participare: absolvirea programului Excursie, Explorarea Conștiinței sau Gateway Voyage
Facilitator: Ritta Nicoară, psiholog, psihoterapeut
Trainer acreditat Outreach și Rezidențial al Institutului Monroe și al LLC SyncCreation
Locuri limitate la max. 18 persoane.
Preț: 180 EUR
________________________________________
Pentru înscriere şi informaţii suplimentare:
Ritta Nicoară, e-mail: [email protected], tel: 0744 – 11.84.76
Abonare Newsletter

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile şi să primesc e-mailuri promoţionale de la Monroe Institute Romania.

Suntem parte a organizaţiei mondiale The Monroe Institute (TMI), fondată de Bob

GATEWAY VOYAGE PROGRAM REZIDENTȚIAL®

GATEWAY VOYAGE PROGRAM REZIDENTȚIAL®

Program Rezidențial de 6 zile

GATEWAY VOYAGE®, 6 – 12 Iunie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GATEWAY VOYAGE®, 29 Februarie – 6 Martie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

De mai bine de 30 de ani programul intensiv de şase zile Gateway Voyage® a schimbat viaţa a mii de persoane ajutându-i să experimenteze tărâmuri extraordinare ale conştiinţei, inclusiv să atingă aşa numitele „experienţe de vârf”, stări atât de venerate de meditatorii cu mare experienţă.
Gateway Voyage – Portalul Călătoriilor te va duce într-o aventură incredibilă, alături de alţi exploratori care, la fel ca tine, doresc să înţeleagă mai bine cine sunt ei şi cum pot să îşi împlinească mai bine destinul. Programul constă dintr-o serie de exerciţii Hemi-Sync® ghidate verbal, care te vor duce, în mod progresiv, în stări de conștiință din ce în ce mai profunde.
Programul zilnic constă din ascultarea a 5-6 exerciţii pe zi, sesiuni aplicative, discuţii de grup, recapitularea şi integrarea experienţelor, timp liber pentru interacţiuni personale şi schimburi de experienţe. În plus, vor fi demonstraţii şi înregistrări video care vor prezenta cercetările ştiinţifice şi efectele Hemi-Sync® asupra funcţiilor cerebrale, a comportamentului uman, a gândirii şi a emoţiilor.
Ritta Nicoară, trainerul programului, va acorda o atenţie sporită participanţilor şi proceselor prin care trec aceştia, pe măsură ce diferite combinaţii de frecvenţe Hemi-Sync® vor fi folosite pentru a ghida călătorii în explorarea intensivă a stărilor superioare de conştiinţă extinsă.
Locuri limitate la max. 14 persoane.
Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach
Broşura Programului Gateway Voyage
Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:
Ritta Nicoară
mail: [email protected], tel: 0744 – 11.84.76

EXPLORARE 27 PROGRAM REZIDENȚIAL®

EXPLORARE 27 PROGRAM REZIDENȚIAL®

Explorare 27, Program Rezidențial de 6 zile

EXPLORARE 27®, 4 – 10 IULIE 2020, PLAIUL FOII, Trainer: Ritta Nicoară

Explorare 27® vă oferă mijloacele pentru a putea experimenta, timp de o săptămână, o imersiune profundă în starea Focus 27 și posibilitatea experimentării numeroaselor sale funcții. Aceasta este o săptămână de pionierat în cercetarea și explorarea de vârf a stărilor de conștiință extinsă.
În ultima noapte a programului Lifeline, lui Bob Monroe îi făcea mare plăcere să se întâlnească cu participanţii și să îi încurajeze să descrie natura experienţelor pe care le-au trăit în Focus 27. Călătoriile sale, în cea mai mare parte, l-au dus pe Bob în Centrul de primire din Parc și, în mod clar, aceasta este o zonă mult mai vastă decât a realizat el anterior, care cuprinde multiple oportunităţi unice pentru o continuă explorare de vârf. Această explorare aprofundată este realizată în programul Explorarea 27.
Participanții, în timp ce vizitează Centrul de Educaţie, Centrul de Vindecare și Regenerare şi Centrul de Planificare, primesc informaţii relevante pentru propriile lor misiuni, precum şi o înțelegere mai profundă a „imaginii mai mari”. Caracteristici speciale includ vizite în Centrul Pământului – o călătorie sacră, care de multe ori produce revelația unei noi înțelegeri şi aprecieri pentru Mama Pământ şi darurile preţioase pe care ea ni le oferă.
Spre finalul programului participanții se aventurează în teritorii neexplorate anterior. Focus 34/35 este zona de „Reuniune” descrisă de Bob Monroe în cartea lui „Călătorii Îndepărtate”, iar explorarea acestor teritorii trezesc frecvent noi percepții și senzații, precum şi o calitate singulară a unităţii şi unimii. Aducerea experienţelor de Acolo şi integrarea acestora prin ancorarea fermă în Aici, produce o cunoaștere deosebit de avantajoasă şi plină de satisfacţii ale acestor aventuri multidimensionale.
Condiţii de participare: absolvirea programelor Gateway Voyage și unul din următoarele douî programe: Lifeline sau Guidelines.

Locuri limitate la max. 14 persoane.

Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach

Broşura Programului Exploration 27®

Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:

Ritta Nicoară

mail: [email protected], tel: 0744 – 11.84.76

Condiţii de participare: absolvirea programelor Gateway Voyage și unul din următoarele douî programe: Lifeline sau Guidelines.

TIMELINE PROGRAM REZIDENȚIAL®

TIMELINE PROGRAM REZIDENȚIAL®

TIMELINE – este un program transformator în care vei explora profunzimile nivelului Focus-15, “Starea fără timp”

Program Rezidențial de 6 zile

TIMELINE® 29 AUGUST – 4 SEPTEMBRIE 2020, BRAN, JUD. BRAȘOV, Trainer: Ritta Nicoară

TIMELINE – este un program transformator în care vei explora profunzimile nivelului Focus-15, “Starea fără timp”

Descoperă și transformă acele experiențe din alte vieți care te blochează în această viață!

În orice punct te-ai afla acum în călătoria ta prin această viață, tu știi că vei continua să crești și să te dezvolți cu mult dincolo de nivelul tău actual de conștientizare. Aceasta este funcția timpului… Prin urmare, nu este nimic în neregulă cu nivelul la care te afli deocamdată în acest moment. Ești într-un continuu proces de auto-descoperire…

Fiecare dintre noi se naște cu oportunități unice de dezvoltare personală și auto-actualizare. Cu toate acestea, în desfășurarea vieții noastre, uneori suntem cuprinși de neîncredere și ezitări. Programul Timeline te ajută să îți reamintești și să îți revizuiești primii ani ai vieții curente, descoperind și eliberând credințele vechi sau emoțiile recurente care ți-au limitat sau obstrucționat progresul. Descoperirile și revelațiile pe care le vei avea în acest program vor contribui la îmbunătățirea persoanei care ești.

Apoi, poți continua acest proces de descoperiri și revelații la un nivel mult mai profund, extinzându-le asupra altor vieții ale tale…

Experimentează explorarea profundă a altor vieți – din trecut sau din viitor

Împlinește-ți cel mai mare potențial!

Obține o mai bună înțelegere a naturii veșnice a ființei tale și ale conexiunilor pe care le ai cu persoanele din viața ta
Experimentează energia plină de iubire care stă la baza întregii creații pentru a primi claritate cu privire la scopul vieții tale
Obține o nouă imagine de ansamblu a vieții, care îți va permite să navighezi în această viață cu mai puțină rezistență, împlinindu-ți potențialul dorit!
Apoi, vom explora ceea ce mulți numesc „vieți trecute” – împreună cu alte aspecte ale conștiinței tale – pentru a avea o nouă înțelegere a originii situațiilor din viața ta actuală.

Prin vindecarea și eliberarea trecutului poți crea o deschidere către un viitor mult mai satisfăcător și o viață mai împlinită.

Obține o nouă perspectivă și înțelegere

Rezolvă conflictele și vindecă traumele din alte vieții

La finalul programului Timeline vei fi condus prin timpul tău local în așa fel încât să te întâlnești cu Sinele tău cel mai înțelept „eu” din această viață, iar apoi să percepi evenimentele importante din viitoare, primind claritate cu privire la scopul tău și al vieții tale, obținând astfel o perspectivă cu totul nouă.

Noua ta perspectivă îți va permite să navighezi în viață cu cea mai mică rezistență, dar cu beneficii maxime. Ești ajutat și susținut să realizezi ceea ce este posibil – ceea ce mai poate fi optimizat și înfăptuit cu timpul ce a mai rămas din această experiență de viață. Metodele și tehnologiile din programul Timeline te ajută să faci un “upgrade” maxim la toate nivelurile.

Participanții la programul TIMELINE:

 • vor explora alte vieți, vor descoperi și cunoaște aventurile și cunoștințele altor Sine din alte linii temporale
 • vor descoperi talentele, abilitățile și aptitudinile din alte vieți și le vor aduce la expresie în această viață
 • vor elibera credințele limitative și tiparele emoționale care își au originea în alte vieți
 • vor înțelege și vor vindeca experiențele traumatizante din alte vieți
  vor întâlni și vor interacționa cu oameni importanți din viața curentă cu care au fost împreună și în alte vieți
 • vor dezvolta noi niveluri de detașare, claritate și alegeri creative în viața de zi cu zi prin experiența adusă de o vedere generală de ansamblu a mai multor vieți
 • își vor înțelege mult mai bine Sinele Total, trăind viața curentă ca un compozit al resurselor și responsabilităților altor vieți
  își vor clarifica scopul mai înalt al acestei vieți și vor crea un viitor plin de noi posibilități

Facilitatorii programului:

Andrea Berger – SUA

Ritta Nicoară

Pentru informații și înscrieri:

Andrea Berger – email: [email protected]

Ritta Nicoară – email: [email protected]

Condiție de participare: absolvirea programului Gateway Voyage

WORKSHOP EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

WORKSHOP EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

Workshopul „Explorarea Conștiinței” este un program intensiv de dezvoltare personala si explorare interioara a ființei, care va oferă posibilitatea de a experimenta explorarea stărilor de  conștiință extinsă. Acest proces este facilitat și îmbunătățit prin utilizarea Hemi-Sync®, o puternică tehnologie audio, care a fost utilizată eficient de peste 45 de ani și a fost brevetată de Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă.

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 28 – 29 Martie, Buzău, Trainer: Adrian Turcu

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 14 – 15 Martie, Galati, Trainer: Adrian Turcu

Explorarea Conștiinței este un workshop experienţial intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorării dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Explorarea Conștiinței vă conduce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui. Și, în timp ce veţi învăţa să folosiți mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare  şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi putea comunica cu alte sisteme de energii şi veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a devenii mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Obiectivele Wokshop-ului:

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără utilizarea exerciíilor audio Hemi-Sync®
 • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior si folosirea instrumentelor în aplicații practice în viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Beneficiile pe care le obțineți în urma participării la workshop sunt:

✔ Relaxare fizică profundă
✔ Calitate și claritate mentală
✔ Reducerea stresului
✔ Mai multă energie pentru viața de zi cu zi
✔ Somn îmbunătățit
✔ Rezolvarea eficientă a problemelor
✔ Conștientizare extinsă
✔ Vindecarea / echilibrarea emoțională
✔ Perspective cu privire la problemele din viață
✔ Eliberarea temerilor și limitarea credințelor
✔ Acces la îndrumare interioară
✔ Concentrare sporită și învățare
✔ Meditații îmbunătățite
✔ Mai mare sincronicitate în viața de zi cu zi
✔ Intuție și creativitate sporită
✔ O mai bună cunoaștere a Sinelui

Ce vom face la Workshop-ul Explorarea Conștiinței?

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi experimenta 9 exerciţii audio bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.

În prima zi, veți învața să accesați o stare puternică de conștiință la care Bob Monroe a făcut referire ca Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Fiecare persoană este în control pe parcursul derulării exercitiului și poate lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este ușa pentru accesarea multor alte stări de conștiință.

Veți experimeta și învăța:

 • Cum să treceți rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
 • Cum să practicați tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
 • Cum să eliberați blocaje energetice și să experimentați vindecarea
 • O tehnică puternică pentru vindecare și echilibrare emoțională, realizată pe baza cercetărilor efectuate la Institutul Monroe cu vindecători înzestrați
 • Cum să obțineți cunoașterea Sinelui, a sensului vieții și cum să accesați resursele interioare

A doua zi veţi experimenta starea de ‘Conștiință extinsă’ – Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei. Veți practica, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic, un exercițiu pregătiror pentru experimentarea voluntară a stărilor de ‘ieșire în afara corpului’ (OBE – Out of Body Experience).

Unul din obiectivele workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi sunetele Hemi-Sync®.

WORKSHOP EXCURSIE AVANSATĂ- DEZVOLTAREA PUTERII DE VINDECARE

WORKSHOP EXCURSIE AVANSATĂ- DEZVOLTAREA PUTERII DE VINDECARE

Durata programului este de 2 zile

Seria de  workshopuri  “Excursie avansată”, este alcătuită din trei module, primul “Dezvoltare personala – Personal Development”, al doilea fiind “Dezvoltarea puterii de vindecare – Healing Development”, iar al treilea “Dezvoltarea interioară – Inner Development”. Modulele doi si trei vor fi oferite absolventilor primului modulul.

Seria de programe “Excursie avansată” a fost concepută  pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se referă la abilitatea de a deveni  stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne tin captivi într-o  realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne confera putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitatea de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială.

Prin  recâștigarea libertății  ne reamintim că suntem mai mult decât corpul fizic… iar aceasta este începutul procesului de reîntregire, iar astfel, vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Workshop “Excursie avansată” – modulul 1: “Dezvoltare personală” vă oferă o serie de exercitii prin care veți învăța să creați și să folosiți instrumente metale și energetice care vor facilita începutul transformării voastre în maeștrii ai propriei vieți.

Focus 10 : La inceputul programului vom revizui instrumentele de bază din Focus 10, starea “ Minte treaza – Corp Adormit” pentru a crea o bază solidă pentru activitatea personală pe care urmează să o facem pe parcursul programului.

Focus 11 : Canalul de Acces – Apoi, vă veți familiariza cu nivelul Focus 11, denumit Human Plus® (H-Plus®), ceea ce Bob Monroe a considerat a fi cea mai importantă contribuție a sa la dezvoltarea umană. H-Plus® sunt exerciții puternice care vă ajută la dezvoltarea capacității voastre de alegere:  abilitatea de a crea în mod conștient ceea ce vă doriți și de a alege liberi, modul în care răspundeți la provocările cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Odată cu aceste exerciții veți învăța o serie de comenzii de funcții Human Plus® pentru a vă îmbunătății viața în ceea ce privește deprinderile mentale și transformarea sau stingerea diferitelor obiceiuri sau trăsături nedorite, ceea ce va permite să obțineți rezultate mai bune în multe domenii importante ale vieții.

Focus 12 : Reechilibrarea emoțională va fi consolidată prin exerciții ghidate ce conțin forme complexe de simbolism care se adresează acelei părți din noi care stochează amintirile cele mai profunde, temerile și potențialurile noastre, invitându-le să iasă la suprafață pentru a fi conștientizate și transformate atunci când este necesar, iar apoi  integrate  într-un mod constructiv, ajutând la creare unei noi personalități, centrate și echilibrate.

Astfel, ne vom reîntoarce la inocența primordială și vom recupera amintiri și calități esențiale ale ființei noastre totale.

Vom trece apoi prin Portalul Galactic, aducând la suprafață din adâncimile conștiinței noastre și mai multe amintiri despre adevărata noastră natură.

Pentru a atinge scopul unei vieți mai îndeplinite, programul include un instrument energetic special în Focus 12, pentru crearea unor noi tipare de viață.

Spiritul acestui program este eminamente practic în comparație cu Workshopul Excursie (care este o condiție prealabilă pentru acest program).

Ne așteptăm ca rezultatele să fie ușor diferite pentru fiecare participant, deoarece suntem diferiți, cu nevoi diferite și fiecare își va alege din multitudinea de instrumente pe cele care se vor potrivi cel mai bine cu nevoile de moment ale dezvoltări sale.

Acest program vă va învăța multe funcții esențiale H-Plus ®  dar pe urmă, va fi sarcina voastră să practicați în mod consecvent aceste abilități până când devin a doua voastră natură.

H-Plus ® poate fi o modalitate excelentă pentru a vă pregăti pentru un trai mult îmbunătățit și un instrument extrem de puternic pentru a prosperarea în viitor, indiferent de felul în care lumea se poate schimba.

Acest program  impune ca preconditie participarea la programul Workshopul Excursie sau la programul Gateway Voyage

WORKSHOP EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

WORKSHOP EXPLORAREA CONȘTIINȚEI

Workshopul „Explorarea Conștiinței” este un program intensiv de dezvoltare personala si explorare interioara a ființei, care va oferă posibilitatea de a experimenta explorarea stărilor de  conștiință extinsă. Acest proces este facilitat și îmbunătățit prin utilizarea Hemi-Sync®, o puternică tehnologie audio, care a fost utilizată eficient de peste 45 de ani și a fost brevetată de Institutul Monroe, institut de cercetare a stărilor de conștiință extinsă.

WORKSHOP OPTIMISE YOUR LIFE- GALAȚI, 1-2 APRILIE 2023

Explorarea Conștiinței este un workshop experienţial intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorării dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Explorarea Conștiinței vă conduce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui. Și, în timp ce veţi învăţa să folosiți mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare  şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi putea comunica cu alte sisteme de energii şi veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a devenii mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Obiectivele Wokshop-ului:

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără utilizarea exerciíilor audio Hemi-Sync®
 • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior si folosirea instrumentelor în aplicații practice în viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Beneficiile pe care le obțineți în urma participării la workshop sunt:

✔ Relaxare fizică profundă
✔ Calitate și claritate mentală
✔ Reducerea stresului
✔ Mai multă energie pentru viața de zi cu zi
✔ Somn îmbunătățit
✔ Rezolvarea eficientă a problemelor
✔ Conștientizare extinsă
✔ Vindecarea / echilibrarea emoțională
✔ Perspective cu privire la problemele din viață
✔ Eliberarea temerilor și limitarea credințelor
✔ Acces la îndrumare interioară
✔ Concentrare sporită și învățare
✔ Meditații îmbunătățite
✔ Mai mare sincronicitate în viața de zi cu zi
✔ Intuție și creativitate sporită
✔ O mai bună cunoaștere a Sinelui

Ce vom face la Workshop-ul Explorarea Conștiinței?

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi experimenta 9 exerciţii audio bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.

În prima zi, veți învața să accesați o stare puternică de conștiință la care Bob Monroe a făcut referire ca Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Fiecare persoană este în control pe parcursul derulării exercitiului și poate lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este ușa pentru accesarea multor alte stări de conștiință.

Veți experimeta și învăța:

 • Cum să treceți rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
 • Cum să practicați tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
 • Cum să eliberați blocaje energetice și să experimentați vindecarea
 • O tehnică puternică pentru vindecare și echilibrare emoțională, realizată pe baza cercetărilor efectuate la Institutul Monroe cu vindecători înzestrați
 • Cum să obțineți cunoașterea Sinelui, a sensului vieții și cum să accesați resursele interioare

A doua zi veţi experimenta starea de ‘Conștiință extinsă’ – Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei. Veți practica, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic, un exercițiu pregătiror pentru experimentarea voluntară a stărilor de ‘ieșire în afara corpului’ (OBE – Out of Body Experience).

Unul din obiectivele workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi sunetele Hemi-Sync®.

Acest program nu impune preconditii de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce sufera de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program. In rest, programul este accesibil oricui a implinit minimum 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil si copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul parintilor.

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI® 24-25 SEPTEMBRIE 2022, Constanța

Trainer: Adrian Turcu