SYNcCREATION WORKSHOP®

SYNcCREATION WORKSHOP®

Învață să devii creatorul vieții tale!

Programul SyncCreation™ îți oferă o metodă completă pentru a deveni un creator puternic, de precizie al vieții tale. Acest program te ajută să îți manifești visele în realitatea fizică, astfel încât, să poți experimenta abundența pe toate nivelele și să trăiești cu mult mai multă bucurie.

SyncCreation™ te învață, printr-o serie de exerciții Hemi-Sync®, metode specifice pentru fundamentarea procesului manifestării prin extinderea conștiinței, dirijarea energiei și concentrarea intenţiei care, toate la un loc, produc rezultate uimitoare.
Programul SyncCreation™ utilizează tehnologia audio Hemi-Sync ® dezvoltată de Institutul Monroe ® pentru a te ajuta să ajungi în stări profunde de conștiință extinsă. Participanţii la acest program vor descoperii că aceste stări de vârf reprezintă unul din condițiile de bază în realizarea procesului de manifestare.

Detalii program

Materializarea viselor în realitatea fizică necesită ca gândurile noastre conștiente să fie sincronizate perfect cu credințele noastre inconștiente. Această sincronizare este realizată cu ușurință în cadrul acestui program, folosind o serie de exerciții Hemi-Sync, extrem de bine concepute pentru acest țel, care te vor ajuta să intri într-o stare de echilibru interior realizând o armonie între Ego și Sinele Superior.
Creatorul programului SyncCreation™, Dr. Joe Gallenberger este psiholog clinician, cu peste 30 de ani de experienţă ca terapeut și cu o mare pasiune în studierea principiilor universale ale manifestării. În 1995, a început să exploreze psihochinezia, abilitatea de a influența materia prin mijloace non-fizice. A obţinut rezultate statistice impresionante în laboratoarele universitare Princeton Engineering Anomalous Research Laboratory şi, după dezvoltarea metodei sale de-a lungul anilor de studiu, a început să-i înveţe și pe alții această abilitate, formând grupuri care împărtăşesc pasiunea şi interesul pentru principiile fundamentale ale manifestării. Cercetările și descoperirile sale despre psihochinezie constituie și baza programului SyncCreation™.
Dr. Gallenberger oferă o varietate de programe concepute pentru a influența realitatea prin extinderea conștiinței, cum ar fi seria de exerciții pentru studiul la domiciliu SyncCreation™ – Un Curs de Manifestare, workshopul pentru învățarea procesului de manifestare SyncCreation™, workshopul Aventură la Las Vegas, prin care ajută participanţii să intre în stări intense de putere personală şi înaltă intuiţie. Participanții la programele sale ating stări conștiință modificată și energetice extrem de puternice, care au ca rezultat vindecări profunde, atât fizice cât şi psihologice, precum şi dezvoltarea capacității de a realiza numeroase manifestări în viaţa fizică.
Dr. Gallenberger este, de asemenea, un vechi practicant în arta meditației și este unul din facilitatorii principali ai Institutului Monroe®, care învaţă participanții din toate colțurile lumii să intre în stările de conștiință extinsă și să folosească aceste stări pentru a-și crea o viață mai bună.
Robert Monroe, celebrul explorator al conștiinței, pe care Dr. Gallenberger l-a cunoscut personal, a fost mentorul lui principal.

Condiții de participare: absolvirea programului Excursie/Explorarea Conștiinței

Detalii program:

 • Durata workshop-ului: 2 zile, 7 ore în fiecare zi
 • Exerciții incluse în program: 8 exercitii audio de aproximativ 45-55 de minute fiecare și 2 exerciții practice
 • Workshop-ul este prezentat în LIMBA ROMÂNĂ, iar exercițiile audio sunt ghidate în LIMBA ROMÂNĂ
 • Locația: un spațiu amenajat special pentru astfel de evenimente
 • La workshop vei primi: manuale, echipamente audio
 • Cu ce vei pleca acasă? Cu un exercițiu care conține frecvențele experimentate la workshop pentru a putea continua practica după terminarea programului.
 • Grupa: 12 locuri

Preț : 249 EUR (prețul înclude TVA)

Obiective workshop:

 • Experimentarea și explorarea directă a stărilor de conștiință extinsă care de obicei iau ani de pregătire și practică pentru a atinge și a deține astfel de stări
 • Învățarea unor instrumente pentru a accesa aceste stări de conștiință rapid și ușor fără utilizarea exerciíilor audio Hemi-Sync®
 • Utilizarea resurselor interioare neexploatate anterior si folosirea instrumentelor în aplicații practice în viața de zi cu zi
 • Accesarea, înțelegerea, explorarea ființei interioare, a Sinelui Total

Ce obții dacă participi la workshop:

null

✔ Relaxare fizică profundă
✔ Calitate și claritate mentală
✔ Reducerea stresului
✔ Mai multă energie și sincronicitate în viața ta
✔ Somn îmbunătățit
✔ Rezolvarea eficientă a problemelor
✔ Conștientizare extinsă
✔ Vindecarea / echilibrarea emoțională

null

✔ Perspective cu privire la problemele din viață
✔ Eliberarea temerilor și limitarea credințelor
✔ Acces la îndrumare interioară
✔ Concentrare sporită și învățare
✔ Meditații îmbunătățite
✔ Intuție și creativitate sporită
✔ O mai bună cunoaștere a Sinelui

Ce vom face la Workshop-ul SyncCreation?

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi experimenta 9 exerciţii audio bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.

Ziua 1

În prima zi, veți învața să accesați o stare puternică de conștiință la care Bob Monroe a făcut referire ca Focus 10, starea de „Minte trează, corp adormit”. Corpul este profund relaxat, în timp ce mintea este complet alertă și trează. Fiecare persoană este în control pe parcursul derulării exercitiului și poate lua decizii conștiente. Focus 10 este baza pentru explorarea atât a Sinelui Total, cât și a realităților non-fizice, este ușa pentru accesarea multor alte stări de conștiință.

Veți experimeta și învăța:

 • Cum să treceți rapid și ușor între Focus 10 și starea conștientă a realității fizice
 • Cum să practicați tehnici pentru creșterea și controlul câmpului energetic personal
 • Cum să eliberați blocaje energetice și să experimentați vindecarea
 • O tehnică puternică pentru vindecare și echilibrare emoțională, realizată pe baza cercetărilor efectuate la Institutul Monroe cu vindecători înzestrați
 • Cum să obțineți cunoașterea Sinelui, a sensului vieții și cum să accesați resursele interioare

Ziua 2

A doua zi veţi experimenta starea de ‘Conștiință extinsă’ – Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei. Veți practica, de asemenea, disocierea conștientă de corpul fizic, un exercițiu pregătiror pentru experimentarea voluntară a stărilor de ‘ieșire în afara corpului’ (OBE – Out of Body Experience).

Unul din obiectivele workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi sunetele Hemi-Sync®.

Experiențele participanților

Înscrie-te acum! Locurile sunt limitate!