Alina Redenciuc

Alina Redenciuc

Outreach Trainer Monroe Institute

Alina este Trainer Outreach al Institutului Monroe  din aprilie 2014 . Înainte de a descoperi tehnologia de sunet a lui Monroe , Alina a călătorit în jurul lumii lucrând ca manager senior de restaurant,  pe o navă de croazieră de lux . Ea a condus cel mai bine cotat restaurant american din lume – pe ocean  .

În timpul uneia dintre vacanțele sale în Romania, în timp ce se refăcea dintr-o stare intensă de burnout ,Alina a auzit despre beneficiile tehnologiei de sunet și a decis să o încerce . În timpul primului său program ca și participant,  a experimentat mai multe ieșiri neașteptate în afara corpului , la inceputul fiecarui exercițiu . În timpul acestor ieșiri ,percepea întrebarea dacă dorește să devină trainer al Institutului Monroe . La început ea nu a crezut că acest lucru ar putea fi posibil, însă în cele din urmă a spus ‘’Da’’ , iar un an și jumătate mai târziu , Alina a devenit Trainer Outreach .

În decursul ultimilor ani, ea a voluntariat ca si lider al Grupului Cumunitar Monroe- TMI Transilvania – un grup de exploratori entuziasmati . A fi trainer Monroe este cea mai satisfăcătoare experiență și cel mai împlinitor succes din tot ceea ce Alina a experimentat vreodată.

I-a adus noi perspective și conștientizare de sine și în curând Alina a devenit un antrenor Life Coach și un hipnoterapeut de succes. Îi place să lucreze cu oamenii și este foarte pasionată de explorarea conștiinței.

Alina este președintele organizației non-profit ‘’Porți Spre Conștiință’’ și desfășoară acțiuni de protecție a mediului precum plantarea de copaci și crearea de noi păduri, curățarea zonelor afectate, a voluntariat la case de bătrâni și ajută la susținerea copiilor abandonați în orfelinate.

De asemenea, este pasionată de dans, drumeții, arte, arte marțiale, vindecare energetică, cum ar fi Reiki, călărie și călătorii.

Bio Alina Redenciuc – Monroe Institute