Monica Georgescu

Monica Georgescu

Outreach Trainer Monroe Institute, Resilience Advantage Trainer HeartMath Institute, Life Coach și Hipnoterapeut

Sunt Monica și sunt aici ca să te îndrum în călătoria către propria ta transformare autentică și vindecare. Cu peste două decenii de experiență în dezvoltare personală și spiritualitate, te sprijin să descoperi resursele tale interioare, să eliberezi blocajele emoționale și obstacolele care stau în calea fericirii tale.

Practica mea personală este fundamentată pe o  varietate de discipline spirituale și tehnici de vindecare. Yoga și tehnicile de respirație mă conectează cu trupul meu și cu fluxul vital de energie, theta healing și autohipnoza mă ajută să eliberez blocajele emoționale și mentale, în timp ce mindfulness-ul îmi permite să trăiesc în prezent cu conștientizare și claritate. Pasiunea mea pentru astrologie mă ghidează în înțelegerea ciclurilor universale și a influențelor cosmice asupra vieții noastre cotidiene.

În calitate de trainer la Monroe și HeartMath Institute, am împărtășit în zecile de programe suținute, cunoștințele și experiența mea cu sute de oameni, inspirându-i să-și exploreze propriile capacități și mai ales să-și vindece rănile sufletului. În cadrul acestor instituții, am avut ocazia să explorez puterea conexiunii dintre inimă și creier și să învăț tehnici avansate pentru gestionarea stresului, dezvoltarea inteligenței emoționale și cultivarea stării de coerență inimă-creier, starea de bază a performanței umane dar și starea pentru echilibru emoțional, mental și fizic. Prin tehnicile de respirație centrate în inimă, dezvoltate de institutul Heartmath, îi pot ghida pe clienții mei către o nouă stare și anume starea de coerență a inimii, care este o stare de echilibru între sistemul simpatic si parasimpatic care îi ajută să trăiască în pace, calm interior și împlinire. Starea de coerență inimă-creier este fundația pentru transformarea personală și pentru creșterea rezilienței emoționale. Muți clienți au împărtășit că doar după câteva sesiuni, starea lor s-a îmbunătățit, somnul a fost mai odihnitor, au gestionat mai ușor situațiile stresante, au avut mai multă energie, creativitate, încredere în sine și claritate în viața lor.

Cu fiecare ședință și program, mă angajez să fiu un ghid și o sursă de susținere pentru cei care își doresc să călătorească către autodescoperire și vindecare. Într-o lume plină de provocări și transformări rapide, cred cu tărie în puterea vindecătoare a compasiunii, empatiei și iubirii necondiționate.

Ca și Life Coach, Hipnoterapeut și Trainer acreditat la Monroe și HeartMath Institute, mă dedic să-ți ofer suportul și instrumentele necesare pentru a atinge armonia interioră, pentru a trăi o viață împlinită și pentru a explora ființa dincolo de corpul fizic.

Hai să pornim împreuna în această frumoasă călătorie. Nimic nu este imposibil, nu lăsa visurile să rămână doar visuri.  Acționează ca să le poți îndeplini!

Vindecă. Explorează. Cunoaște. Evoluează

Motto: Cunoașterea interioară înseamnă libertate spirituală, iar libertatea spirituală însemană fericire.

Bio Monica Georgescu – Monroe Institute