Toma Krstic

Toma Krstic

Trainer Outreach TMI

Toma Krstic s-a născut în Serbia. În copilărie a locuit în diferite țări, a cunoscut oameni și culturi noi. Aceste evenimente din viata i-au stimulat curiozitatea încă de când era mic, determinându-l să se întrebe ce forță ne guvernează și ne influențează viața și de ce destinele umane sunt atât de diferite. În permanenta căutare a sinelui și dorind să își găsească calea, a hotarât să se stabilească în București, România.

Încercând să afle mai multe despre acest subiect a participat la numerose cursuri de spiritualitate în România și în străinătate. După ce s-a  înscris la cursurile Institutului Monroe, care i-au oferit experiențe relevante în legătură cu ceea ce îl preocupa și o conștientizare profundă a sinelui, precum și șansa să experimenteze tehnologia Hemi-Sync®, a ales să devina Outreach Trainer, pentru a ajuta și pe alții să se bucure de această tehnologie și să își  îmbunătățească viața.

Cursul Lifeline a avut asupra lui un impact foarte profund și experiențele trăite l-au motivat să continue formarea, să se documenteze aprofundat în legătură cu existențele anterioare și să se perfecționeze în legatură cu terapia prin regresie în viețile trecute. Cărțile lui Bob Monroe i-au răspuns la dilemele pe care le-a avut toată viața, iar utilizarea tehnologiei Hemi-Sync® i-a oferit oportunitatea de a-și lărgi sfera de cunoaștere și percepție.

https://www.monroeinstitute.org/node/4387

Email: [email protected]
Telefon: 0724/567 881