English EN Romanian RO
Tehnologia Hemi-Sync®

Descopera
UNIVERSUL CONSTIINTEI

Tehnologiile audio Hemi-Sync® si SAM®

Universul Constiintei

Descopera
UNIVERSUL CONSTIINTEI

Elibereaza puterea nebanuita si potentialul uimitor al fiintei tale

Traineri

Ritta Nicoară

Ritta Nicoară

Trainer Outreach și Rezidențial TMI
Psiholog, Psihoterapeut

Este membră fondatoare a Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, a terminat facultatea de psihologie, urmată de o formare în Psihoterapie Integrativă, în terapia EMDR (Eye Movement Desentization and Reprocessing – Desensibilizarea şi Reprocesarea prin Mişcări Oculare) și Psihoterapia Integrativă de Cuplu și Familie.

Formarea ca trainer Outreach TMI a urmat-o în Spania, în anul 2009, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran, doctor în psihologie, formator internațional, director de programe şi președinte al Institutului Monroe, iar formarea ca trainer rezidențial TMI a urmat-o, câțiva ani la rând, în SUA la Institutul Monroe, unde a lucrat cu traineri de renume ca Dr. Franceen King, Bob Holbrook – diector de cercetare TMI, Marinda Stopforth, Charleen Nicely, Kevin Turner.
Ritta este membră a Diviziei Profesionale TMI, trainer Outreach și Rezidențial acreditat al Institutului Monroe

Este producătorul şi autorul unor CD-uri de relaxare şi meditaţie ghidată, printre titlurile editate numărându-se: „Pilonul Central”, „Prosperitate şi Succes”, „Eternitate”, „Meditaţia Chakrelor”, „Conexiunea”, etc.

https://www.monroeinstitute.org/Ritta-Nicoara

TIMELINE® 29 AUGUST – 4 SEPTEMBRIE 2020, BRAN, JUD. BRAȘOV, Trainer: Ritta Nicoară

EXPLORARE 27®, 4 – 10 IULIE 2020, PLAIUL FOII, Trainer: Ritta Nicoară

LIFELINE® 9 – 15 MAI 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GUIDELINES® 28 MARTIE – 3 APRILIE 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GATEWAY VOYAGE®, 6 – 12 Iunie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GATEWAY VOYAGE®, 29 Februarie – 6 Martie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

Sync Creation®, 14 -15 Martie, București, Trainer: Ritta Nicoară

Dr. Petru Visarion Ștețiu

Dr. Petru Visarion Ștețiu

Trainer Outreach TMI

Este profesor universitar pensionar, doctor în fizică. El, este căsătorit, locuiește în Cluj-Napoca împreună cu soția sa. Este terapeut Prananadi, practicând și Călătoria de tip Brandon Bays.
Între 2003 și 2004 el a citit cărțile lui Bob Monroe, care i-au schimbat întreaga sa viziune asupra lumii, întreaga sa viață. El a ințeles importanța studiilor lui Bob pentru omenire și necesitatea continuării studiilor sale. În anul 2005  Petru a decis să coopereze cu Andrea Berger pentru promovarea în rândul populației din Romania a realizarilor lui Bob Monroe, a Institutului Monroe și a tehnologiei Hemi-Sync®.  Pentru detalii privind această activitate vezi www.monroeinstitute.org/outreach/Petru-Visarion-Stetiu/

În anul 2018, Petru a absolvit în Italia pregatirea ca Outreach Trainer sub indrumarea lui Andrea Berger și Stefano Roverso. Conducând programe de tip Excursion Workshop®, el ajută participanții să cunoască prin experiența directă cât de mult mai mult decat corpul lor fizic sunt ei,  cum să-și folosească mai bine potențialul lor, cum să-și vindece afecțiuni fizice și emotionale,  devenind astfel mai liberi și având o viață mai bună.

https://www.monroeinstitute.org/node/4040

Website: https://emisinc.ro/

Marilena Ionescu

Marilena Ionescu

Trainer Outreach TMI

Locuiește în București iar experiența acumulată ca jurist într-o companie imobiliară i-a oferit șansa de a interacționa cu foarte mulți oameni și de a observa diferite tipuri de comportamente umane. Interesată în mod deosebit de interacțiunea cu oamenii, a studiat, de asemenea, Comunicare și Relații Publice in cadrul S.N.S.P.A.
Spiritualitatea a constituit un important punct de interes pentru ea încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor și-a căutat propria cale, abordând diverse practici spirituale, cum ar fi Qigong, Reiki și Budism, pe acesta din urmă practicându-l și într-o mănăstire din Nepal.
Drumul a condus-o în cele din urmă la TMI și tehnologia Hemi-Sync, care a fost punctul culminant al căutării ei spirituale: încă de la prima întâlnire, în anul 2010, a simțit că a găsit ceea ce căuta. A participat la toate programele organizate de TMI în România.
Ori de câte ori suntem fascinați de ceva, ne face plăcere să vorbim despre acest lucru, și chiar mai mult decât atât. Acesta este motivul pentru care, în anul 2018, devine Outreach Trainer, avându-i ca îndrumători pe Andrea Berger și Stefano Roverso.
În calitate de Outreach Trainer dorește să ajute oamenii să se elibereze de credințele limitative și să se descopere pe ei înșiși prin metodele oferite de programele TMI.

Sanda Zaharie

Sanda Zaharie

Trainer Outreach TMI

Locuiește în Brașov și a fost atrasă dintotdeauna de subiecte și activități legate de energia non-fizică, de terapii neconvenționale și de explorarea conștiinței în aceeași măsură.
În 2011 a absolvit masteratul la Facultatea de Muzică din Brașov numit Terapie Muzicală. În timp ce căuta modalități de aplicare a terapiei muzicale, a descoperit Metamusic și tehnologia Hemi Sync oferite de Institutului Monroe. Consideră că terapia cu muzică este cea mai benefică, te ajută să te conectezi cu cea mai adâncă parte a ființei tale iar dacă este combinată cu frecvențele Hemi-Sync este mult mai eficientă, completă.
Ca Outreach Trainer vrea să împărtășeasca darul Hemi-Sync cu ceilalți, să transmită ceea ce oferă programele TMI, instrumentele cu ajutorul cărora pot descoperi prin experiență proprie că sunt liberi să călătorească și să exploreze atât spațiul interior cât și cel exterior, că pot scăpa de temeri și de credințe limitative și mai ales să conștientizeze că sunt ființe infinite și că noi toți suntem Unul.

https://www.monroeinstitute.org/pages/trainer-sanda-zaharie

Telefon: 0720015916

[email protected]

 

Silvia Pleșa

Silvia Pleșa

Trainer Outreach MI

Locuiește în Baia Mare și este absolventă a Facultății de Management din cadrul Universității de Nord Baia Mare. A fost întotdeauna pasionată de munca sa și de propria dezvoltare personală, căutând mereu să-și depășească limitele. A lucrat în vânzări și apoi ca manager marketing la diverse companii, însă oricât de multe satisfacții i-a oferit munca, știa intuitiv că viața nu se limitează doar la activitățile și relațiile noastre, ci este un univers care așteaptă să fie descoperit. Astfel a început să practice reiki și meditația, iar acestea au determinat-o să caute o metodă mai practică de explorare a propriului univers interior. Așa a cunoscut tehnologia Hemi-Sync în anul 2011. A participat la toate programele organizate de Institutul Monroe în România, iar în anul 2017 decide să devină Outreach Trainer urmând pregătirea în Italia, sub atenta îndrumare a Andreei Berger.

Scopul său ca trainer este să sprijine participanții la Workshopul Explorarea Conștiinței în explorarea și descoperirea propriei autenticități astfel încât aceștia să-și cunoască potențialul nelimitat ca ființe mai presus de corpul lor fizic.

https://www.monroeinstitute.org/pages/trainer-silvia-plesa

Telefon: 0753 030737
Email: [email protected]

Toma Krstic

Toma Krstic

Trainer Outreach TMI

Toma Krstic s-a născut în Serbia. În copilărie a locuit în diferite țări, a cunoscut oameni și culturi noi. Aceste evenimente din viata i-au stimulat curiozitatea încă de când era mic, determinându-l să se întrebe ce forță ne guvernează și ne influențează viața și de ce destinele umane sunt atât de diferite. În permanenta căutare a sinelui și dorind să își găsească calea, a hotarât să se stabilească în București, România.

Încercând să afle mai multe despre acest subiect a participat la numerose cursuri de spiritualitate în România și în străinătate. După ce s-a  înscris la cursurile Institutului Monroe, care i-au oferit experiențe relevante în legătură cu ceea ce îl preocupa și o conștientizare profundă a sinelui, precum și șansa să experimenteze tehnologia Hemi-Sync®, a ales să devina Outreach Trainer, pentru a ajuta și pe alții să se bucure de această tehnologie și să își  îmbunătățească viața.

Cursul Lifeline a avut asupra lui un impact foarte profund și experiențele trăite l-au motivat să continue formarea, să se documenteze aprofundat în legătură cu existențele anterioare și să se perfecționeze în legatură cu terapia prin regresie în viețile trecute. Cărțile lui Bob Monroe i-au răspuns la dilemele pe care le-a avut toată viața, iar utilizarea tehnologiei Hemi-Sync® i-a oferit oportunitatea de a-și lărgi sfera de cunoaștere și percepție.

https://www.monroeinstitute.org/node/4387

Email: [email protected]
Telefon: 0724/567 881

Adrian Turcu

Adrian Turcu

Trainer Outreach TMI, Psiholog, Psihoterapeut

Este născut în 1973, în Galați și încă din copilarie a avut o atracție pentru latura spirituală a lumii, motiv pentru care a început să caute în sistemele filozofice, răspunsuri la întrebarile interioare.  Cu timpul, cariera de psihoterapeut, i-a arătat importanța de a fi în relație cu oamenii, de a împărtăși din experiența personală, chiar transpersonală. Programele la care a participat în cadrul Institutului Monroe, i-au permis orientarea către scopul minunat de a lucra cu oamenii în cadrul Workshopului Excursie, fiind atras de Hemi-Sync și de metoda Institutului Monroe pentru caracterul  practic al instrumentelor învățate. Ca Trainer Outreach este încântat să aibă ocazia să împărtășească Workshopul Excursie cu alte persoane interesate de explorarea conștiinței și de vindecare.  Hemi-Sync nu interferează cu practicile existente – capacitatea mentală / spirituală permite o conexiune interioară mai ușoară și mai profundă cu resursele interioare, asigură o creștere minunată a nivelului de conștiintă.
Folosind Hemi-Sync® în mod regulat, această practică i-a adus un sentiment de scop și de împlinire a vieții care este greu de descris. Viața s-a transformat într-o aventură incredibilă, plină de sens și mister.

https://www.monroeinstitute.org/node/4240

Website: https://psizone.ro/

WORKSHOP OPTIMISE YOUR LIFE- GALAȚI, 1-2 APRILIE 2023

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 28 – 29 Martie, Buzău, Trainer: Adrian Turcu

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 14 – 15 Martie, Galati, Trainer: Adrian Turcu

Programe TMI

Nu sunt evenimente momentan.

WORKSHOP OPTIMISE YOUR LIFE- GALAȚI, 1-2 APRILIE 2023

TIMELINE® 29 AUGUST – 4 SEPTEMBRIE 2020, BRAN, JUD. BRAȘOV, Trainer: Ritta Nicoară

EXPLORARE 27®, 4 – 10 IULIE 2020, PLAIUL FOII, Trainer: Ritta Nicoară

LIFELINE® 9 – 15 MAI 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GUIDELINES® 28 MARTIE – 3 APRILIE 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GATEWAY VOYAGE®, 6 – 12 Iunie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GATEWAY VOYAGE®, 29 Februarie – 6 Martie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 28 – 29 Martie, Buzău, Trainer: Adrian Turcu

EXPLORAREA CONȘTIINȚEI®, 14 – 15 Martie, Galati, Trainer: Adrian Turcu

Elemér T.

Am participat de curand la Excursie. Este intr-adevar o excursie de explorare a propriei constiinte. Condus in siguranta si profesionalism de catre ghidul – dl. prof. Stetiu – am accesat diverse nivele de constiinta. A fost o calatorie fascinanta, m-a surprins cat de clar stiam ce nivel de constiinta accesez si cat de repede si precis ajungeam in starile respective. Recomand celor ce au pornit in cea mai importanta calatorie…

Elemér T.

Sunt o participanta la Atelierul Excursie din septembrie de la Cluj unde m-am simtit foarte bine. Am citit cartile lui Bob Monroe in urma cu un an, apoi au intervenit alte probleme. Insa acum, la Excursie, mi-ati trezit din nou interesul  cu modalitatile de cunoastere a Sinelui. Exersez aproape in fiecare zi si am constatat o stare generala mai buna, mai tonica si trezirea unor perceptii. I-am trezit interesul si sotului meu care doreste sa participe la Atelierul Excursie din noiembrie de la Cluj, asa ca va rog sa ne anuntati cand se fac inscrierile.  Cu bucurie pentru o noua intalnire,

Marioara M.

Am venit la Workshopul Excursie din curiozitate si impins de la spate de sotie, fara asteptari. Aveam un bagaj teoretic acceptabil(motivat de dorinta de cunoastere), format din diversitatea lecturilor, fara un plan coerent. Nu practicasem nici macar meditatia in formele ei simpliste. Efectele benefice asupra mea ale Excursiei ghidate atat de coerent, placut, concis, m-au uimit. Din motive pe care nu le expun, am venit la Excursie cu interiorul destabilizat si fizicul obosit. Am plecat cu mintea clara, revigorat, echilibrat, increzator. Atat de increzator incat dimineata cand m-am trezit am simtit o forta potentiala, orizontul posibilitatilor nelimitate. Doar le-am intrezarit, le-am intuit posibilitatea. Pentru a le si poseda drumul e lung. Am nevoie de multa practica, exercitiu riguros. Cand ma voi simti pregatit(mai cu seama pe latura imagistica)voi reveni pentru consolidarea proceselor.

Simion M.

Workshopul Excursie a fost prima noastra experienta Hemi-Sync. Nu aveam asteptari prea mari, am venit din curiozitate in urma unei recomandari. Am fost uimiti de energia si puterea exercitiilor, care ne-au dus in calatorii interesante, enigmatice dar totusi pline de informatii. Grupul a fost unul deosebit, ne-am simtit in largul nostru impartasind trairile, senzatiile si experientele avute in timpul exercitiilor. Dupa Workshop, am sesizat schimbari ale relatiilor profesionale in colectivul de la munca. O alta schimbare dupa acel sfarsit de saptamana este amintirea viselor, aproape din fiecare noapte.  Am inteles importanta sincronizarii emisferelor cerebrale si am experimentat treceri succesive de la o stare de constiinta la alta. Cursul a imbinat armonios cele doua laturi ale studiului si anume: notiuni teoretice despre Hemi-Sync si exercitii practice, cu dezbaterea celor experimentate.

Lavinia si Catalin T.

Contact

  Te rog dovedește că ești om selectând camionul.

  Robert Allan Monroe

  a fost un om de afaceri de succes care si-a utilizat intreaga sa avere si si-a dedicat toata energia cercetarii constiintei.

  El a realizat si patentat tehnologia Hemi-Sync®, a infiintat Institutul care ii poarta numele si a reusit sa transforme experientele sale personale de iesire inafara corpului in programe stiintifice, educative, de mare valoare. El a lasat omenirii o mostenire bogata si multe mesaje pline de intelepciune. Dupa parerea noastra, cel mai important mesaj lasat noua de Bob Monroe este:

      „Cea mai mare iluzie este ca omenirea are limite”

  Mai multe informatii despre Robert Allan Monroe veti putea gasi aici.