Dr. Petru Visarion Ștețiu

Dr. Petru Visarion Ștețiu

Trainer Outreach TMI

Este profesor universitar pensionar, doctor în fizică. El, este căsătorit, locuiește în Cluj-Napoca împreună cu soția sa. Este terapeut Prananadi, practicând și Călătoria de tip Brandon Bays.
Între 2003 și 2004 el a citit cărțile lui Bob Monroe, care i-au schimbat întreaga sa viziune asupra lumii, întreaga sa viață. El a ințeles importanța studiilor lui Bob pentru omenire și necesitatea continuării studiilor sale. În anul 2005  Petru a decis să coopereze cu Andrea Berger pentru promovarea în rândul populației din Romania a realizarilor lui Bob Monroe, a Institutului Monroe și a tehnologiei Hemi-Sync®.  Pentru detalii privind această activitate vezi www.monroeinstitute.org/outreach/Petru-Visarion-Stetiu/

În anul 2018, Petru a absolvit în Italia pregatirea ca Outreach Trainer sub indrumarea lui Andrea Berger și Stefano Roverso. Conducând programe de tip Excursion Workshop®, el ajută participanții să cunoască prin experiența directă cât de mult mai mult decat corpul lor fizic sunt ei,  cum să-și folosească mai bine potențialul lor, cum să-și vindece afecțiuni fizice și emotionale,  devenind astfel mai liberi și având o viață mai bună.

https://www.monroeinstitute.org/node/4040

Website: https://emisinc.ro/