GATEWAY VOYAGE PROGRAM REZIDENTȚIAL®

GATEWAY VOYAGE PROGRAM REZIDENTȚIAL®

Program Rezidențial de 6 zile

GATEWAY VOYAGE®, 6 – 12 Iunie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

GATEWAY VOYAGE®, 29 Februarie – 6 Martie 2020, Plaiul Foii, Trainer: Ritta Nicoară

De mai bine de 30 de ani programul intensiv de şase zile Gateway Voyage® a schimbat viaţa a mii de persoane ajutându-i să experimenteze tărâmuri extraordinare ale conştiinţei, inclusiv să atingă aşa numitele „experienţe de vârf”, stări atât de venerate de meditatorii cu mare experienţă.
Gateway Voyage – Portalul Călătoriilor te va duce într-o aventură incredibilă, alături de alţi exploratori care, la fel ca tine, doresc să înţeleagă mai bine cine sunt ei şi cum pot să îşi împlinească mai bine destinul. Programul constă dintr-o serie de exerciţii Hemi-Sync® ghidate verbal, care te vor duce, în mod progresiv, în stări de conștiință din ce în ce mai profunde.
Programul zilnic constă din ascultarea a 5-6 exerciţii pe zi, sesiuni aplicative, discuţii de grup, recapitularea şi integrarea experienţelor, timp liber pentru interacţiuni personale şi schimburi de experienţe. În plus, vor fi demonstraţii şi înregistrări video care vor prezenta cercetările ştiinţifice şi efectele Hemi-Sync® asupra funcţiilor cerebrale, a comportamentului uman, a gândirii şi a emoţiilor.
Ritta Nicoară, trainerul programului, va acorda o atenţie sporită participanţilor şi proceselor prin care trec aceştia, pe măsură ce diferite combinaţii de frecvenţe Hemi-Sync® vor fi folosite pentru a ghida călătorii în explorarea intensivă a stărilor superioare de conştiinţă extinsă.
Locuri limitate la max. 14 persoane.
Facilitator: Psih. Ritta Nicoară – trainer TMI rezidențial și Outreach
Broşura Programului Gateway Voyage
Cei care doresc să participe la acest program se pot înscrie la:
Ritta Nicoară
mail: [email protected], tel: 0744 – 11.84.76